Claudiu Buciu, balastul din Primăria Lugoj

Claudiu Buciu, balastul din Primăria Lugoj

Claudiu Buciu, balastul din Primăria Lugoj

by April 22, 2024 0 comments

Administrația publică româneacă este înțesată de impostori. Din păcate, interesul public este reprezentat în procente foarte mici pentru că, în primării,colcăie clientela politică și dorința de îmbăgățire pe spatele oamenilor.

Un caz murdar este cel al candidatului la Primăria Lugoj, liberalul Claudiu Buciu, reșapat de Vasile Blaga și Cristian Bușoi, noii jupâni ai PNL Timiș..Buciu a câștigat primăria Lugoj în 2020, dar a pierdut-o acum 2 ani deoarece s-a aflat în afara legii, având două domicilii, în România și Germania.

Dar a rămas în primărie, în calitate în consilier și, din umbră tot el a tras sforile pentru a conduce administrația locală din Lugoj. S-a prins bine de câteva contracte bănoase ale primăriei, de unde și-a extras potul, cum ar fi contractul pentru construirea unui spital municipal, cu fonduri de la PNRR.

Buciu nu are treabă cu România, el este cetățean german. Întreaga lui familie locuiește undeva lângă Munchen iar el stă mai mult pe acolo. Soția lui și-a deschis o clinică medicală. El a avut timp de 10 ani două buletine, unul de România și unul de Germania.

În România îl găsești doar când face câte un  aranjament pe la primărie. Mai este legat de țară și pentru că, potrivit surselor noastre, și-ar fi trecut pe numele mamei sale, muncitoar o viață întreagă,  la fabrica de textile, peste 200.000 mp de teren, din afaceri imobiliare dubioase.

Claudiu Buciu, garantat Blaga, mai vrea un mandat de primar. Nu din dragoste pentru lugojeni, ci pentru că, la primărie, sunt în derulare contracte de sute de milioane de euro, din fonduri PNRR. Din calitatea de manager de proiect, pentru construcția spitalului municipal, el a dirijat, până acum,  această afacere. Pentru că nu i-ar fi ieșit cum vroia, a blocat-o. Așa, ca să aibă controlul total asupra derulării acestui proiect, Buciu și-ar dori funcția de primar. Precizăm că ridicarea spitalului se poate face până în 2026, pentru a beneficia de fondurile PNRR.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.