Poliția Locală Sector 2 hăituiește bătrânii, la ordinul primarului userist, Radu Mihaiu

Poliția Locală Sector 2 hăituiește bătrânii, la ordinul primarului userist, Radu Mihaiu

Poliția Locală Sector 2 hăituiește bătrânii, la ordinul primarului userist, Radu Mihaiu

by May 18, 2024 0 comments

De foarte mult timp, nu mai mira pe nimeni faptul ca primarii USR din Capitala au ajuns sa foloseasca efectivele Politiei Locale ca pe propriile armate, in interes personal, electoral.

Deja in Sectorul 1 a devenit o obisnuita ca primarita Clotilde Armand sa foloseasca Politia Locala a Sectorului 1 pe post de “berbec” pentru ca locuitorii varstnici ai sectorului sa ii deschida ei usa, pentru a-si face campanie electorala sau pe post de garda de corp pentru a o apara de jurnalisti si de cetateni suparati pe modul defectuos in care aceasta isi exercita functia.

Iata insa, ca si colegul sau de partid, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, nu se lasa mai prejos si, de aproximativ o saptamana, a pus Politia Locala a Sectorului 2 sa declanseze o campanie agresiva ( chiar si fizic) impotriva batranilor care vand verdeturi si flori, la intrarea in pietele din sector. De pilda, in zilele dinaintea Pastelui, in piata Delfinului, politisti locali de la Sectorul 2, smulgeau cu brutalitate sacosele de panza ale unei femei trecuta de 70 de ani ce vindea bujori in fata pietei. Evident ca zelosii argati ai lui Radu Mihaiu, a si amendat-o usturator pe varstnica, sa ii treaca cheful de a isi mai castiga un ban pe langa pensia ei amarata. Agresivitatea cu care cei trei politisti locali trageau de sacosele cu bujori ai femeii a fost cu adevarat socanta.

Un caz similar, tot in perioada dinaintea Sarbatorilor Pascale, a fost consemnat si la intrarea in Piata Obor, in zona parcarii laterale. Un batran vindea marar si patrunjel la intrarea dinspre parcare, si a fost luat aproape pe sus de doi vlajgani de politisti locali si scos impins din zona Pietei, acolo unde a si fost amendat.

Marturie pentru unul din cazurile de la Piata Delfinului, stau postari de pe facebook, cum este cea de mai jos.

Faptul ca useristul Radu Mihaiu e in campanie electorala si ca doreste sa arate cu disperare ca “face treaba” sau ca unii dintre politistii locali sunt agresivi si ca nu si-au inteles rolul si menirea, nici asta nu mai mira pe nimeni, dar faptul ca un primar in functie incurajeaza si chiar aplauda agresivitatea reprezentantilor legii, asta este de noaptea minti. Cu toate ca, vazand agresivitatea verbala pe care Radu Mihaiu o manifesta in dezbaterile televizate dar si in discutiile cu jurnalistii care nu ii inalta ode, ar fi trebuit sa ne asteptam ca acesta sa impinga Politia Locala sa fie agresiva cu batranii, de pilda, cu atat mai mult cu cat acestia nu intra in targetul electoral al USR si al lui Radu Mihaiu.

Iar faptul ca Politia Locala Sector 2 a devenit feuda personala a lui Radu Mihaiu nu mai are niciun dubiu iar acesta nu poate pretinde ca a mostenit conducerea Politiei Locale din mandatul trecut. Reamintim, ca din luna august 2023, Adrian Anghelus a fost numit de Radu Mihaiu, actualul primar al Sectorului 2, la conducerea Politiei Locale Sector 2.

Primele masuri ale lui Anghelus au fost cele prin care sa asigure o liniste mormantala prin primarie. Acest lucru este confirmat de foarte multi angajati ai Primariei Sectorului 2, care spun că traiesc pur si simplu in regim de teroare de la numirea lui Anghelus in functia de sef al Politiei Locale Sector 2. Si pentru ca Anghelus sa fie sigur ca nu il deranjeaza nimeni si-a numit un vechi prieten, Claudiu Tupulan, acuzat de plagiat la doctorat, in functia de sef al Serviciului Corp Control.

Asadar, Politia Locala Sector 2 vegheaza, nu la linistea si securitatea cetatenilor sectorului, ci la linistea si traiul bun al primarului Radu Mihaiu si al acolitilor sai.

Intrebarea fireasca ce se ridica pentru  primar userist Radu Mihaiu, se refera la cati bani (sume concrete) a recuperat real primaria condusa de domnia sa, din lupta cu “marea” evaziune fiscala, provenita din comercializarea verdeturilor pentru ciorbe si a florilor de gradina? Merita sa fie umiliti si agresati bunicii si parintii nostri, domnule primar Mihaiu, doar pentru ca nu va voteaza pe dumneavoastra si USR-ul, partidul din care faceti parte?

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.