Radu Mihaiu, primarul-informator, bagă oameni nevinovați la pușcărie

Radu Mihaiu, primarul-informator, bagă oameni nevinovați la pușcărie

Radu Mihaiu, primarul-informator, bagă oameni nevinovați la pușcărie

by May 22, 2024 0 comments

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, lider influent al USR-ului, partidul celor ce pretind ca ei sunt puri, curati, incoruptibili, fara de pata si fara de greseala, a ajuns sa aiba mai multe plangeri penale si dosare. Si ce face stimabilul edil al Sectorului 2?! Isi inainteaza demisia din functie si merge sa isi “dovedeasca nevinovatia in fata instantelor”?! Nici vorba! Ei bine, Radu Mihaiu apeleaza la cea mai marsava forma de a scapa de problemele penale: se apuca sa isi inregistreze si sa isi denunte colegii din PMP, partid cu care, de altfel, acum USR-ul se afla in alianta.

Mihaiu, disperat fiind sa isi inchida dosarele sale penale, decide sa se cableze  ( dupa modelul deja patentat de seful sau de partid, Catalin Drula)  pentru a inregistra un consilier local al PMP din Consiliul Local al Sectorului 2 (Catalin Serpescu), un consilier general al PMP din Consiliul General ( Catalin Militaru) , care era si seful organizatiei PMP sector 2, si un om de afaceri din sectorul 2 (Corin Romanescu).

Depune o declaratie la Parchetul General si cere sa fie cablat cu tehnica Parchetului dupa care merge la o intalnire cu cei trei, care atentie! Ii spun clar lui Mihaiu ca ei doresc rezolvarea unei probleme “ numai conform legii”. Inregistrarea si ancheta jurnalistica au fost prezentate aseara in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Astfel, in august 2021, abia Mihaiu, cablat merge la intalnirea cu cei trei, unde omul de afaceri Corin Romanescu ii spune edilului de la Sectorul 2 ca ii va cere autorizatii pentru amplasare de panouri publicitare, subliniind de mai multe ori ca vrea ca totul sa se desfasoare legal.

La o alta intalnire, unde sunt doar Mihaiu si Militaru, Mihaiu incearca sa smulga de la Militaru declaratii compromitatoare despre omul de afaceri Corin Romanescu, instigandu-l pe de-a dreptul pe Militaru sa spuna ca ar avea vreun avantaj material de la Romanescu. Vazand ca Militaru spune ca nici el si nici Serpescu nu au avantaje materiale de la Romanescu, Mihaiu insista sa afle alte informatii compromitatoare despre omul de afaceri. Nu afla nimic, insa aceste inregistrari asa cum sunt ele ajung pe masa procurorilor de la Parchetul General si Mihaiu reuseste sa obtina retinerea pentru 30 de zile a celor trei. Asa cum era de asteptat, instanta de judecata decide ca nu exista niciun caz fundamentat, cei trei sunt eliberati iar inregistrarile facute de edilul Sectorului 2 sunt declarate ILEGALE! Asadar, trei oameni au stat in arest preventiv degeaba, fara niciun motiv. Doar pentru ca Mihaiu a vrut sa isi salveze scaunul de primar si sa nu ajunga el insusi pe la DNA si pe la arest.

Avand in vedere ca Mihaiu se afla in plina campanie electorala si isi doreste cu disperare pentru el si pentru camarila lui sa mai castige inca un mandat de primar al Sectorului 2, alegatorii trebuie sa stie ca acest primar de la USR se comporta ca cei mai jalnici turnatori din epoca de trista amintire dinainte de 1989: se cableaza si inregistreaza ILEGAL niste oameni nevinovati pentru ca apoi sa ii denunte, in cel mai pur stil securistic, pentru a obtine un avantaj pentru el insusi.

Asta este USR-ul, astia sunt liderii sai marcanti, edili importanti exact cum e Radu Mihaiu: una vorbesc si alta fumeaza! Ei clameaza peste tot, in fiecare secunda cat sunt de cinstiti si de curati. Iata ca nu sunt deco asa. Mint, manipuleaza, inregistreaza ilegal, instiga la comiterea de infractiuni si apoi se victimizeaza.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.