Acuzații grave: Radu Mihaiu este un delator comunist, impostor și un mincinos

Acuzații grave: Radu Mihaiu este un delator comunist, impostor și un mincinos

Acuzații grave: Radu Mihaiu este un delator comunist, impostor și un mincinos

by June 7, 2024 0 comments

La Sectorul 2 din Capitală se duce o bătălie extrem de strânsă între actualul primar, Radu Mihaiu (USR) și Rareș Hopincă (PSD). Deși se află în alianța Dreapta Unită, liderul PMP Sector 2, Marian Militaru, lansează un atac extrem de dur la adresa colegului de alianță, Radu Mihaiu, și le cere oamenilor să nu-l voteze sub nicio formă. Militarul îl numește pe actualul primar ”trădător și impostor securist”, iar în același timp susține că întreaga alianță ADU este ”cea mai urâtă față a neocomunismului”, potrivit stiripesurse.ro.

”Stimați colegi din PMP, cetățeni din Sector 2, nu girați un impostor securist. Așa zisa alianță de dreapta e cea mai urâtă față a neocomunismului.

În calitate de președinte al PMP Sector 2, vă rog să ieșim cu toții la vot, pentru a sancționa trădarea și umilința.PMP nu îl susține pe Radu Mihaiu și se dezice în totalitate de acțiunile iresponsabile ale actualului primar. Radu Mihaiu își minte consilierii, își minte colaboratorii și partenerii polMai rău decât un delator comunist, impostorul de la primărie respiră doar pentru a trăda și a face rău.itici.

Nu girați prin votul vostru un impostor, un incompetent. Nu girați un om care se pretinde de dreapta, dar care face politică doar cu delațiuni, minciuni și trădare.Mai rău decât un delator comunist, impostorul de la primărie respiră doar pentru a trăda și a face rău.

Aceasta nu este alianță de dreapta. Este neocomunism progresist, cea mai urâtă față a securismului.

Radu Mihaiu îi minte pe oameni cu nonșalanță și îi înșeală mimând preocuparea pentru comunitate. Nu există nicio preocupare pentru comunitate, cum nu există un minim discernământ în acțiunile USR.

Sectorul 2 nu merită să fie condus de oameni fără cuvânt și fără caracter. Sectorul 2 nu merită să cadă victimă grupurilor de interese și hoțiilor ascunse sub măștile bunelor intenții.

De aceea, vă rog ca duminică să votați cu gândul la viitor și la comunitatea în care v-ați dori să trăiți. Votați pentru societatea dezirabilă și pentru sistemul de valori în care credeți. Votați pentru mai bine, și spuneți „NU” minciunilor și impostorului securist Radu Mihaiu.”, scrie Marian Militaru.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.