Creditul cu buletinul, solutie la indemana pentru someri

Creditul cu buletinul, solutie la indemana pentru someri

Creditul cu buletinul, solutie la indemana pentru someri

by June 12, 2024 0 comments

In luna iulie a acestui an, rata somajului a crescut, in Romania, cu 0.1 puncte procentuale fata de luna precedenta, a anuntat Institutul National de Statistica. Procentul de someri a ajuns astfel la 5.1%, adica 420 de mii de persoane, cu 12.000 mai multe fata de luna iunie, desi numarul lor real este mult mai mare.

Pierderea locului de munca poate fi o adevarata drama, mai ales pentru acele persoane care au in intretinere copii si de aceea o solutie la indemana pentru ele o reprezinta creditele cu buletinul. Nevoile de baza nu tin cont ca oamenii au bani sau nu, ele se manifesta si trebuie satisfacute.

Credit doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu

Institutiile financiare nebancare vin in sprijinul oamenilor adaptandu-si oferta de produse in mod constant. In ziua de astazi este foarte simplu pentru doritori, someri sau nu, chiar daca au restante la Biroul de Credit, sa obtina suma de bani de care au nevoie, pentru ca IFN-urile impun conditii de acordare mult mai permisive decat institutiile bancare. Astfel, un credit rapid se poate obtine respectandu-se urmatoarele cerinte:

  • 18 ani impliniti (unele IFN-uri impun praguri de varsta minime de 21 sau 22 de ani si maxime de 60 de ani);
  • cetatean roman;
  • cont bancar pentru depunerea banilor;
  • numar de telefon sau adresa de e-mail la care sa fie contactat solicitantul.

In general, se poate acorda un credit IFN urgent care porneste de la 100 de lei, iar limita maxima se afla undeva la 4000 de lei, dar sunt si unele institutii care, pentru cateva acte suplimentare, pot oferi si 20.000 de lei, in acest caz impunandu-se conditia ca banii sa fie returnati in rate saptamanale, pe parcursul a 134 de saptamani.

Ce trebuie sa stie somerii care vor un astfel de imprumut

Sunt multe IFN-uri pe piata din Romania, iar alegerea celui potrivit nevoilor si preferintelor trebuie sa se faca dupa o minima analiza in privinta conditiilor de acordare si de returnare a imprumuturilor. Este important ca fiecare solicitant sa-si faca o analiza asupra posibilitatilor  de indatorare raspunzand la urmatoarele intrebari:

  • care este suma de care este neaparata nevoie pentru acoperirea cheltuielilor vizate?
  • cata nevoie este de acest imprumut?
  • se pot plati ratele la timp?

Recomandarea pentru someri a specialistilor de la CreditCuBuletinul.ro este aceea de a se gandi bine inainte de a accesa un astfel de imprumut, analizand in special daca banii pot fi restituiti la timp, mai ales ca dobanzile sunt mai mari comparativ cu cele practicate de banci, iar perioadele de restituire sunt mai mici. Totodata, oamenii trebuie sa stie ca un credit cu buletinul este o solutie de a iesi dintr-un impas de moment si nu trebuie sa devina o obisnuinta, pentru ca in acest caz poate interveni incapacitatea de plata si atunci oamenii vor intra intr-o situatie si mai disperata fata de cea in care se afla.

Este important de mentionat ca aceste imprumuturi online rapide sunt oferite in lei, astfel ca rata dobanzii nu va creste sau scadea in functie de cursul valutar la dolar sau euro vizibil pe curbnr.ro.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.