E ultima zi de campanie, însă bătălia pentru viitorul României continuă zi de zi (P)

E ultima zi de campanie, însă bătălia pentru viitorul României continuă zi de zi (P)

E ultima zi de campanie, însă bătălia pentru viitorul României continuă zi de zi (P)

by June 7, 2024 0 comments
De la prima oră a dimineții am fost în comuna Stănești din județul Gorj pentru a vorbi cu oamenii, pentru a le spune să meargă duminică la urne și să voteze pentru o Românie modernă.Același îndemn l-am adresat și în conferința de presă de la Târgu-Jiu, alături de Corneliu Răducan Morega, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Târgu-Jiu și Nicolae Davițoiu, candidat pentru președinția Consiliului Județean. Este important să le demonstrăm românilor că nu suntem toți la fel.
După-amiază, am vizitat Combinatul de Celuloză și Hârtie din Drobeta-Turnu Severin, singurul producător de hârtie industrială semichimică din România. Este o poveste de succes scrisă de un român cu viziune care a preluat compania, a modernizat-o, a îmbunătățit condițiile de muncă, dar și calitatea produselor și a transformat-o într-un exemplu pentru toți antreprenorii.
Astfel de oameni trebuie încurajați, statul are obligația să sprijine și să stimuleze mediul de afaceri, nu să îl îngroape în taxe ce se înmulțesc și cresc zilnic.
Alianța Dreapta Unită va fi partenerul antreprenorilor și al tuturor românilor onești care aduc dezvoltare și prosperitate.
Le mulțumesc colegilor mei, Ramona Cupă și Constantin Gherghe, candidații Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Mehedinți și la Primăria Drobeta Turnu Severin, pentru implicare și efort și le urez succes duminică.
Pe 9 iunie, votează pentru România modernă!
CUI: 41240004
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.