Scandal la 2: Un consilier PMP îndeamnă electoratul să nu-l voteze candidatul Dreptei Unite

Scandal la 2: Un consilier PMP îndeamnă electoratul să nu-l voteze candidatul Dreptei Unite

Scandal la 2: Un consilier PMP îndeamnă electoratul să nu-l voteze candidatul Dreptei Unite

by June 7, 2024 0 comments

Unul din cei doi consilieri de la PMP, băgați nevinovați de Radu Mihaiu la pușcărie, îndeamnă electoratul să nu îl voteze pe edilul Sectorului 2

Șoc în lumea dreptei la București! Președintele PMP Sector 2 a ieșit azi cu o declarație prin care îndeamnă membrii și simpatizanții PMP să nu voteze cu actualul primar Radu Mihaiu, afirmând că Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) este cea mai urâtă față a neo-comunismului. Militaru, Președintele PMP Sector 2, îl numește pe Radu Mihaiu trădător și impostor securist „Aceasta nu este o alianță de dreapta, este neo-comunism progresist, cea mai urâtă față a securismului”.

Trebuie menționat că povestea lui Militaru difuzată de Orizont TV acum două zile, a emoționat și impresionat o țară întreagă, omul primind sute de mesaje în sprijinul său. Pe parcursul unei ore și jumătate, Militaru a povestit cum a fost terorizat de Radu Mihaiu, care printre altele l-a și înregistrat în timp ce discutau despre crearea unei alianțe politice în consiliul local al sectorului 2. După doi ani instanța l-a declarat oficial pe primarul Radu Mihaiu drept colaborator cu identitate reală și a respins toate probele. Traian Băsescu și Eugen Tomac au ieșit zilele trecute să îl susțină public pe colaboratorul Radu Mihaiu. Declarația de astăzi aruncă în aer tot jocul politic de la Sectorul 2. Militaru a mărturisit într-un cerc de apropiați că mulțimea mesajelor primite după emisiunea difuzată de Orizont TV l-a impulsionat să facă acest gest corect față de el și față de oameni.

Mai trebuie precizat că în emisiunea postului de televiziune i s-a recomandat lui Radu Mihaiu, cel care a dus turnătoria la rang de lege în sectorul 2, să aplice modelul cubanez, adică să creeze Comite de Defensa de la Revolution, aceasta însemnând ca pe fiecare strada din sectorul 2 să își găsească un reprezentant, un responsabil de stradă, care săptămânal să îi facă rapoarte despre fiecare om care locuiește pe strada respectivă, dacă are pisică, dacă și-a cumpărat 3l de lapte sau 2, dacă a venit beat acasă, tot, dar absolut tot. Daca responsabilul nu reușea să cuprindă informativ toată strada într-o săptămână, atunci locuitorii aveau la dispoziție două căsuțe poștale, la fiecare capăt al străzii, în care cetățenii puteau sesiza în scris orice făceau vecinii lor. Acest model se potrivește perfect pentru Sectorul 2 condus de Radu Mihaiu, și pentru poliția lui locală care numai locală nu e.

În numele revoluției cubaneze, îi transmit domnului Mihaiu frățescul îndemn „La vot, la vot, să dăm Occidentului peste bot / Și orice ar fi să înregistrăm tot”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.