Contact

    ancheteonline@yahoo.com
     redactia@ancheteonline.ro
     
     

 

 

 

Lasa-ne un mesaj:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Facebook Comments

14 Comments so far

Jump into a conversation
 1. ISPAS
  #1 ISPAS 2 Iunie, 2011, 17:05

  DOMNULE JUDECATOR DR.DAN LUPASCU,VA ROG SA-MI SPUNETI CIND VA INTRA DOSARUL MEU PE ROL,SI DE CE DUREAZA?.
  BAI TOVARASI,PE MINE NU MA AJUTAT,INVATAT NIMENI NICIODATA CA STIITI VOI BINE.CE ASISTENTA JURIDICA CE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR MA PROSTITI IN FATA,LA VOI NICI DUMNEZEU NU AJUNGE.AVOCATI SUNT CLAR TOTI LA FEL DAR JUDECATI MAI REPEDE IN BAZA ACTELOR,CE TOT O LUNGITI SI VA BATETI JOC. FACETI MISTO DE CEI FARA BANI CA PLINGEREA PENALA ESTE O ALTA MAGARIE,CINE POATE SA VA FACA CEVA ’’LEGAL’’.LEGEA ESTE PENTRU PROSTI DIN AFARA SISTEMULUI,SAI OBLIGE. NU MA BAGAT IN SEAMA NIMENI NICIODATA CIND AM APELAT(DIN 2000 INCOACE) LA JUSTITIE DOAR CSM-UL. ATIT,BAGAT IN SEAMA.JUSTITIA E PE INTERES.
  CSM-UL CITI ANI IMI TRBUIE SA MA REPREZINTE UN AVOCAT (CONFORM LEGI 146/1997) NU O PANARAMA(SMECHER, AFACERIST,MAFIOT…)CA TOTI,HOTI IN TARA LOR.
  CSM-UL,…PROMOVATI PANARAMELE ASTEA DE JUDECATORI.
  INSTITUTIILE ROMANE MAU ADUS IN SITUATIA DE ASISTAT SOCIAL.DAR LA CEDO AM SA CER SA PLATEASCA PERSOANELE CARE JUDECA SI NU HOTARESTE ACEASTA CAUZA, IN BAZA DOCUMENTELOR DEPUSE.SI VA MAI SPUN A…CA NU SUNT AVOCAT,SA NU MAI DATI TERMENE SAU PUNCTE DE VEDERE CA ARMATA CI HOTARIRE.HOTARIREA O ASTEPT PRIN POSTA CA NU AM PRIMIT NIMIC CIND MI SA AMINAT CAUZA.EU TREBUIE SA FAC SESIZARI, PLANGERI,GARGARA LA TOT FELUL DE INDIVIZI CA LA INFARCT MA INGROAPA BABAUL.BRAVO NU STIE NIMENI MERSUL,TOTI SUNTETI CURATI,SARACI SI CINSTITI.EU SUNT SINGURUL VINOVAT CA NU MAM FACUT AVOCAT, JUDECATOR … (MAFIOT) SI TOTUL MERGEA CA UNS.
  C.S.M.-UL ESTE GARANTUL INDEPENDENTEI JUSTITIEI,DE ACEEA EU NU POT APELA LA UN AVOCAT,IAR INSTANTELE SUNT TOTAL INDEPENDENTE,TOTI SI TOATE CONFORM LEGI.EU NU SUNT AVOCAT,SUNT UN CAZ SOCIAL CU HANDICAP SI AM FOST HARTUIT,ABUZAT,UMILIT CONFORM LEGILOR CARE LE PUTETI FOLOSI AMPOTRIVA MEA,IAR CEILALTI SUNT INDEPENDENTI.
  STITI BINE TOTI CE FACETI,IAR INTERESUL INSTANTELOR ESTE RESPINGEREA,PRELUNGIREA HOTARIRILOR JUDECATORESTI PANA LA DECESUL RECLAMANTULUI.INSTANTELE MAFIOTE SI TOTI AVOCATI SUNT PRIVATI,CA APARA INTERESELE MAFIEI.
  DOAMNA,LAURA ANDREI MULTUMESC PENTRU NUMARUL SENTINTEI CIVILE PRONUNTATA IN 24.03.2011,DAR DE GEABA DACA JUSTITIE NU EXISTA..EU DATORITA STARI DE SANATATE NU POT FACE FATA UNUI PROCES CU UN ASTFEL DE SISTEM…,FARA A FI CEL PUTIN ANDRUMAT,AJUTAT,APARAT IN INSTANTA.DACA FACEAM UN EVENIMANT TRAGIC MUREAM(SUBIT) IN PUSCARIE…,DAR DACA MAFIA INSTITUTIONALA ORGANIZEAZA ASTFEL DE EVENIMANTE ESTE CEL PUTIN APARATA.FIECARE APARA INTERESELE CUIVA,PE MINE CINE SA MA APERE?DE ACEA INCALCA TOTI LEGEA.TOT SPUNETI DE AVOCATI MILITARI CA VEDETI CA NU STIU, DAR DE JUDECATORI SI AVOCATI DIN TRIBUNALE AVETI LAPSUS. INTERESELE INSTANTEI SUNT TARAGANAREA, PRELUNGIREA PROCESULUI ESTE CLAR.CALEA PROCEDURALA LA CARE SE REFERA CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURI CU ADRESA DIN 15.02.2010 ESTE O ACTIUNE SPECIFICA LITIGIILOR DE MUNCA,AFLATA IN COMPETENTA DE SOLUTIONARE A SECTIEI DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV A TRIBUNALULUI IN A CARUI RAZA TERITORIALA DOMICILIEZ.DAR SISTEMUL SI MAFIA DIN TOATE INSTITUTIILE DIN ROMANIA, NU DAU DECIZI,NU PRIMESC CONTESTATII,INCLUSIV INSTANTELE DE JUDECATA.DACA VREUNU DIN MAFIOTI ASTIE ASI FACEA TREABA, MA BAGA MAI REPEDE IN PAMANT CUM SPUNETI TOTI „CONFORM LEGI”.EU TREBUIE SA DEMONSTREZ CA TOTI SUNT HOTI,CIND TOTUL SE STIE DAR CINE TREBUIE PROMOVEAZA.
  CLANURILE DE LE TOT ARESTATI,VA AMENINTA AFACERILE INSTITUTIONALE,CA EU NUI DERANJEZ SI NU AU CE-MI FURA.LA VOI AU CE LUA CIT DE SECURIZATI ATI FI.
  DOAMNA JUDECATOR LAURA ANDREI,CE COMPETENTE AVETI DACA VA BATETI JOC PE FATA,SUNTETI DE-A JUDECATORULUI ULMET STELIAN VICTOR , ESTE MAFIOT ORDINAR LA TRIBUNALUL GORJ,IAR PLINGEREA PENALA LA PARCHET NU O PRIMESTE NIMENI,DE CE MIAR PRIMI EL CEREREA DE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR,SAU LA VEDERE!. AR AVEA VREO COMPETENTA?PE VOI LEGEA VA APARA! CA DOAR SUNTETI LEGEA,IAR CEILALTI LEGEA JUNGLEI.DETALI PENTRU PROCES NU AVETI COMPETENTE, DAR LA A VA BATE JOC SUNTETI COMPETENTI,PRESEDINTELE TRIBUNALULUI BUCURESTI VA EDUCA BINE.JIGODI ORDINARE.
  CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURI AJUTATIMA CA AVOCATII TOTI SUNT HOTI IAR INSTANTELE SUNT CRIMINALE.ATI VREA SA MOR SUBIT, CA PE CEILALTI CA MINE NU IATI RESPINS.TOATE NENOROCIRILE SI CRIMELE DIN ROMANIA, VA APARTIN DOMNIILOR JUDECATORI,TOATE. A TRECUT ANUL SI RESPINGETI ACCTIUNEA…SI TOT VA BATETI JOC.
  DOAMNA JUDECATOR, LAURA ANDREI STITI BINE CA NIMENI NU DA NICI O RELATIE NIMIC,IAR JUDECATORUL DE LA TRIBUNALUL BUCURESTI SECTIA A -VIII-A CONFLICTE DE MUNCA SI ASIGURARI SOCIALE AMI RESPINGE ACCTIUNEA CA NEINTEMEIATA,CA ASA FAC TOTI JUDECATOTRI DACA NU AI SATURI PE AVOCATI SI NU NUMAI.EXCEDETI SAU NU COMPETENTELOR DOMNIILOR VOASTRE,DETINETI SAU NU EVIDENTA AVOCATIILOR MILITARI, VA BATETI JOC,SUNT MINCIUNI. JUSTITIA NU EXISTA SI POATE DACA VA AMBOLNAVITI SI MAFIA ASI IA MANA DUPA DOMNIILE VOASTRE O SA AJUNGETI LA VORBA MEA.DAR SA VA BATETI JOC DE UN OM BOLNAV SI CU PROBLEME CA ”JUSTITIE”, CA OAMENI NU MAI SUNTETI ,DUMNEZEU SA VA IERTE.SI DACA AS CUNOASTE „LEGEA” CU PUNCT SI VIRGULA ,TOT LA FEL ATI FACE CA NU ARE NIMENI CE VA FACE.
  Număr unic dosar (Număr anterior): 21482/3/2010
  Înregistrat în data de: 30 Aprilie 2010
  Obiectul cauzei: pretentii
  Materia juridică: Asigurări sociale
  Stadiu procesual: Fond

  PĂRŢI:
  1. ISPAS SABIN MARIUS – Reclamant
  2. MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE – Pârât

  TERMENE DE JUDECATĂ:
  Nr. Data Soluţie Detalii
  1. 24 Martie 2011
  Soluţionare Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi. 24.03.2011
  2. 24 Februarie 2011
  Amână cauza pentru depunere înscrisuri în dovedirea cererii de ajutor public judiciar
  PĂRŢI:
  1. ISPAS SABIN MARIUS – Reclamant
  2. MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE – Pârât
  1. 24 Martie 2011
  – –
  2. 24 Februarie 2011
  Amână cauza pentru depunere înscrisuri în dovedirea cererii de ajutor public judiciar
  TERMENE DE JUDECATĂ:
  Nr. Data Soluţie Detalii
  1. 21 Aprilie 2011
  Încheiere Respinge cererea de ajutor public judiciar formulată de reclamantul Ispas Sabin Marius, în contradictoriu cu pârâtul Ministerul Apărării Naţionale. Cu drept de reexaminare în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 24.03.2011.
  2. 24 Martie 2011
  Amână cauza Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi. 24.03.2011
  3. 24 Februarie 2011
  Amână cauza pentru depunere înscrisuri în dovedirea cererii de ajutor public judiciar

  DACA MA NUMEAM COLUMBEANU SE INPUNEA ORDONANTA PREZIDENTIALA, COMISIILE… PARLAMENTARE SI MAFIA SE AUTOSESIZEAZA.TRAIASCA MAFIA.MI SA CERUT CERERE DE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR,AM TRIMIS CU CONFIRMARE DE PRIMIRE SI DE FIECARE DATA TOATE DOCUMENTELE CA DE REGULA SE PIERD. SI MI SE RESPINGE ACCTIUNEA PENTRU A MA PUNE PE DRUMURI SI A RENUNTA.LA CATE NECAZURI AM…
  PERSONAL TUTUROR INSTITUTIILOR,AN CE A CE MA PRIVESTE,NU AM AVUT PUTEREA SI LEGAL VORBIND SUNT IGNORAT DE TOTI.CA PERSOANA CU HANDICAP AM FOST SI SUNT REGULAT SI NU AJUTAT SAU ANDRUMAT DE CINEVA. INSTITUTIILE, LA A-SI BATE JOC SI A MA UMILI E CEVA NORMAL,LEGAL. CEI CARE SUSTIN CA,CONTINUTUL PETITIEI NU ESTE CLAR,AI ANTREB CATA SPAGA AU DAT SA AJUNGA UNDE SUNT SAU CE MAFIE REPREZINTA.

  DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU, VA ROG SA BINEVOITI INSCRIEREA MEA IN AUDIENTA LA DUMNEAVOASTRA.
  DOMNULE PRIMINISTRU, VA ROG SA BINEVOITI INSCRIEREA MEA IN AUDIENTA LA DUMNEAVOASTRA.

  cabinet.ministru@mapn.ro; brp@mapn.ro; traianbasescu@presidency.ro; info@cedo.org; praga@mfa.md; Leo.cox@europarl.europa.eu; oado_oado@yahoo.com; AVP@avp.ro; apd@apd.ro; office@petitiipe.ro; tmtb@cma.ro; Relatiipublice.tmcj@cma.ro; sesizare@mpublic.ro; contact@util21.ro; inspectie@csm1909.ro; CCR@ccr.ro; Relatii.publice@scj.ro; drp@gov.ro; IP-PETI@europarl.europa.eu; srp@cdep.ro; infocdep@cdep.ro;webmaser@cdep.ro; danlupascu@csm1909.ro; procetatean@presidency.ro ;csat@presidency.ro;tribunalul-bucuresti@just.ro; relatiipublice@just.ro; secretar general@csm1909.ro ; relatiicupublicul@csm1909.ro;csm-presa@csm1909.ro ; relatii.publice@scj.ro; infocabuc@just.ro; relatiicab@just.ro; dag@mae.ro; pca_bucuresti@mpublic.ro; PT Bucuresti@mpublic.ro

  C.S.A.T. ORGANIZATIE MAFIOTA.DACA TOTI FURA SI ASI BAT JOC,VOI VA BATETI JOC PE FATA.TARA DE MANA S-AU LA MANA MAFIEI.DEVENITI NEMURITORI.VOI NU SUNTETI OAMENI.

  C.S.M.-C.C.R. CUM POT APELA PENTRU A MA SUSTINE , LA UN AVOCAT Militar, CE INSTANTA competenta MAI EXISTA IN Afara DE … Tribunalul Bucuresti.

  -CATI ANI CONEXATI PETITIILE!VA BATETI JOC.
  Avocatul Poporului INSTITUTIE FIGURANTA ….
  Avocatul Poporului MA PROSTESTE CU”NU MAI TIRZIU DE UN AN DE LA DATA …”, Adresa NR.25/08-01./2010, CARE A Fost TRIMISA DE “CLASATI”DE LA SECTIA PARCHETELOR Militare; Adresa NR.CRZ 269 DIN 19.01.2010 TRIMISA DE MINCINOSI DE LA CMJ Gorj, NU SUNT IN RISUL ACESTA DE TERMEN?, IAR PUNCTE DE Vedere SA AIBA LA EI ACASA NU IN INSTITUTII … PROSTEALA … DACA INSTITUTIA AVOCATULUI Poporului Este PROSTEALA PE FATA , IN Justitie LA CE SA MA ASTEPT.MAFIA Sigur NU O SA DISPARA CU TOTATA PROSTEALA NUMITA Democratie.
  Domnule, MINISTRU Cand SE VA TERMINA REGULILE JOCULUI SI NU VETI MAI FI SUSTINUT DE “INSTITUTII”, VA FI Prea TARZIU CAT ATI FI DE NEMURITORI, ANDREPTATI ABUZURILE SI NU VA BATETI JOC.
  Astept COMUNICATUL SAU DECIZIA NU PUNCTE DE Vedere.
  Institutii Mafiote , dativa demisia.
  România nu exista ca Tara, Este o ORGANIZATIE MAFIOTA.
  Ministerul Aparari Nu există CA INSTITUTIE. Dictatura Militara cine o conduce? Domnule, Presedinte Traian Băsescu PE DATA DE 15.03.2010. SE FAC TREI LUNI DE Cand V-AM Trimis PRIMA PETITIE SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS .
  cabinet.ministru @ mapn.ro; brp@mapn.ro; traianbasescu@presidency.ro; info@cedo.org; praga@mfa.md; Leo.cox @ europarl.europa.eu; oado_oado@yahoo.com; avp@avp.ro; apd@apd.ro; office@petitiipe.ro; procetatean@presidency.ro

  Salut Sabin ISPAS MARIUS,
  Ultima ORA Amenzi de Pana la 300 de lei pentru tinerii care nu se prezinta la centrele militare, pentru a fi luati in evidenta .
  Primesti aceasta alerta deoarece ai optat sa te anuntam pe mail de cate ORI SE Adauga UN NOU Mesaj în forum Pentru subiectele alese:

  Jurisprudenta

  Domnule MINISTRU, VA ROG DAT-I LEG.NR.164/2001 art.17, 18,28,53 alin (1) în CARE MA INCADREZ, CA PE MINE MA PROSTIT în FATA CU ALTE Legi, COLONELUL DANUT Flaviu LUNG INCLUSIV DOMNUL OANCEA …
  petiti42da15e2-d761-4561-893f-6afaed30361e … 33eeb302-3b55-43c9-b6ef-35475226efc1
  De Ispas la: Sabin; drp@gov.ro; IP-PETI@europarl.europa.eu; srp@cdep.ro; infocdep@cdep.ro; webmaser@cdep.ro; … Vezi legatura cu
  Pentru o cabinet.ministru: @ mapn.ro; brp@mapn.ro; traianbasescu@presidency.ro; info@cedo.org; praga@mfa.md; Leo.cox @ europarl.europa.eu; oado_oado@yahoo.com; avp@avp.ro; apd@apd.ro; office@petitiipe.ro; procetatean@presidency.ro

  POATE NU PRIMITI PETITIILE SI PENTRU A FI SIGUR CA LE PRIMITI, AM TRIMIS SI TRIMIT ZILNIC, CA PRIMESC NUMAI RASPUNSURI ABERANTE.PE MINE MA OBLIGA TOATE INSTITUTIILE IN TERMEN SI LA TIMP …, în SCHIMB INSTITUTIILE SUNT STAT ÎN STAT.

  PETITI: MAFIOTII … ORGANIZATII MAFIOTE … INSTITUTI.LEGEA E PENTRU CEI SLABI … TINETI-O TOT ASA.SA MA JUDEC CU MAFIA Dupa CE SI-A batut JOC DE MINE, SA MA INDOP CU PASTILE CA Doar ASA ESTE SISTEMUL , Foarte Bine BATETIVA TOTI JOC Doar Este “Democratie”.

  Adresa NR.25/08.01/2010 Este LA FEL DE MINCINOASA CA TOATE ACCTELE militare (SI NU NUMAI), SUNT MILITAR IN REZERVA, INCA Tineri sunt CHEMATI LA CMJ PENTRU A FI LUATI IN EVIDENTA.PERSONAL PROCURORULUI Militar adjunct SEF (PARCHETELOR SECTIA militare ) MAFIA CARE LA SUNAT (COMANDANTUL CENTRULUI Militar Gorj) CARE IO FI SPUS, DA-L Dracu MAI LATRA SI EL PINA TREC IAR TREI ANI …
  SISTEMUL A AVUT GRIJE DE TOATE SI ACUM BENEFICIAZA.
  BA NENOROCITILOR sunt Militar IN REZERVA LA CARE INSTANTA DE JUDECATA competenta MA TRIMITETI? CU NENOROCITI CA ASTIA IMI caut EU DREPTATE !?…
  Domnule, MINISTRU BATAIA FIZICA SI ABUZURILE PSIHICE, EREAU SUNT SIGUR IN TOATA Armata SI BINE-NTELES SE STIE SI SE STIA DAR NU AVEAI CE FACE SI CUI SA-I RAPORTEZI ….CA ACUM.
  LEGILE NU S-AU SCHIMBAT, S-AU ADUS MODIFICARI, TOATE ADRESELE SI CERTIFICATELE MEDICO militare sunt IDENTICE CU Cele DIN 1993.
  LA ABUZURILE FACUTE SI RECUNOSUTE … (PARTIAL. .. PE CERTIFICATELE medico-militare), SE FOLOSESC (DE, SA SCHIMBAT LEGEA) PENTRU A NU RECUNOASTE SI A FACE ALTE ABUZURI.
  Personale Domnului MINISTRU AL M.Ap.N.
  PERSONAL DL.IOAN STAN,PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU CERCETAREA ABUZURILOR, CORUPTIEI SI PENTRU PETITI
  PARLAMENTUL ROMANIEI CAMERA DEPUTATILOR-
  AZI 20.01.2010 AM primit O Adresa, NR.CRZ 269 DIN 19.01.2010, DE LA CMJ GORJ în CARE MI SE COMUNICA (data PETITIEI 07.01.2010, IAR EU AM Trimis ZILNIC), CA DE FIECARE DATA , URMATOARELE ABUZURI:
  CA NU POT BENEFICIA DE Pensie Militara CONFORM LEGII NR.164/2001.EU NU AM NICI O VINA CA ANGAJATI MINISTERULUI APARARI NATIONALE NU-SI FAC DATORIA CI NUMAI INTERESELE(COMISIA Medicala DE INCORPORARE, COMISIA DE EXPERTIZA MEDICO-Militara, CARE NU MI-A STABILIT LEGATURA CAUZALA, SI ANGAJATI MINISTERULUI CARE STIAU Despre CE ESTE VORBA SI NE-AU MINTIT INCA DIN 1993).
  PENTRU STABILIREA Altor benefici, IMI RECOMANDA SA MA ADRESEZ COMISIEI DE EXPERTIZA Medicala DIN CADRUL POLICLINICI TG-JIU.O ALTA ABERATIE ACEASTA COMISIE,. NU ARE NICI O LEGATURA CU Serviciul Militar.

  PENTRU CA ROMANI SUNT PROSTI VA BATETI TOTI JOC.
  Domnule Presedinte Traian Basescu CE PARERE AVETI? …NU AVETI GRETURI,OTI FI SARAC SI CINSTIT CA ILIESCU.
  PE 18. 01.2010 UN SUBOFITER DE LA CMJGORJ MI-A CERUT Copii dupa CERTIFICATELE MEDICO-MILITARE DIN 1993 (S-AU SPALAT PE maini) SI O SA SPUNA CA MINISTERUL ESTE DE VINA.S-AU A VENIT LA INTIMIDARE LA FEL CUM AU FACUT CAND MI- AU DAT LIVRETUL-Militar (SI EREAM CU TATA), IAR UN PLUTONIER ADJUTANT MI-A COMUNICAT verbale SA NU PARASESC LOCALITATEA CA VOI FI LUAT ÎN CONCENTRARE (Oameni DE FELUL ACESTA MANINCA Pensie Militara) Drept URMARE TATA IA CERUT SA MA FACA Bine SI POT SA MA IA IN CONCENTRARE, SI TOT CERTINDUSE A VENIT UN OFITER, CARE LA DAT Afara PE PLUTONIER …

  Domnule MINISTRU, stiu CA AVETI TREBURI MULT MAI IMPORTANTE, DAR VA ROG CERETI DOSARUL (DACA MAI EXISTA CU TOATE DOCUMENTELE MENTIONATE IN Memoriile SI PETITIILE TRIMISE PRIN POSTA, )SI DOCUMENTELE DIN TIMPUL STAGIULUI Militar INCLUSIV ANONIMELE Mele CARE LE-A Trimis TATA LA M.AP.N.
  IN LIVRETUL Militar COMISIA DE INCORPORARE CMJ GORJ A HOTARIT APT PT.SERVICIUL Militar, IN ADEVERINTA DE Recrutare Doar O SINGURA SEMNATURA,SI CA sunt LUAT IN EVIDENTA SI ATIT.
  PT.CA ORDINUL EREA CLAR DE SUS (SA FAC Armata EU În Locul MAFIEI ….) IAR IN 1993 AU VENIT DOUA COMISI(UNA DE LA M.AP.N SI UNA DE LA MARINA) LA Memoriile lui TATA (SI IN PUSCARIE AVEAM DREPTURI, FATA DE Armata) SI TRIMITEAM ANONIME SA NU GRESEASCA VREUN MAFIOT (OFITER) SA-MI DEA UN GLONT în fund, CA AVEAU CARTUSE CHEAR SI Militari ….

  DACA EREAM CLASAT În 1993, STIAM CA sunt de Pensie Militara, DAR MINTINDUMA, SPERIAT DE BATAIE …. SI ALTE REPERCURSIUNI, SI BINENTELES NE STIIND Despre boală NIMIC SI NEAVAND CINE SA-MI SPUNA, Ei (COMISIA Medico Militara) AU STIUT CHEAR DUPA CE AM SPUS CA NU VEDEAM NICI UN MEDICAMENT ÎN Unitate SI ANTIBIOTICE PRIMEAM DE LA TATA CA FACEAM SEPTICEMIE ….BINE -NTELES COMISIA CUNOSTEA MEDICUL UNITATI DAR STIAU CA sunt DE-AI LOR TOTI, SI MAU PROSTIT, în FATA. CEI DE LA CMJ GORJ MI-AU SPUS CAND MAU CHEMAT , CA SA NU MAI TRIMIT PETITI CA AI DERANJEZ DEGEABA SI SA MERG IN JUSTITIE. IN VARA DACA NU MI SE REZOLVACAZUL VOI MERGE IN ” Justitie”.
  petitie
  COMISIA CENTRALA DE EXPERTIZA medico-Militara, dupa NENUMARATE MEMORI, MA CLASAT INAPT( LA Misto CA MINISTERUL), CONFORM C.M. Militar NR .8130/4DIN30.09.2008.TOATE ACCTELE LE-AM DEPUS LA M.Ap.N. (COPI, PRIN POSTA CU confirmare DE PRIMIRE) Serviciul A DURAT 18 LUNI. NU MA PRICEP LA Proceduri SI NU stiu ÎN CINE SA AM INCREDERE: AM 3(TREI) certificate medico-militare (INCORECTE) SI CM Civile (CORECTE). SUNT UN CAZ SOCIAL NU AM BANI, AM Copii, HANDICAP SI NU MAI STIU CUM SA PROCEDEZ CA-CI M-AM ZAPACIT CITE PETITI AM Trimis. FIRAR MAMA EI DE A Dracu MAFIE.

  Petitie,
  Ma numesc Ispas Sabin Marius din Tg-Jiu ,judet Gorj,strada minerilor,bl.4,sc.4,ap.78,in varsta de 39 de ani,pensionat pe caz de boala.
  Din 30.09.2008 cand in cele din urma m-au dat ,,inapt” am trimis si 2-3 memorii si petitii,lunar domnului ministru al M.Ap.N.si la multe alte instituti.
  Din timpul stagiului militar si pana in 2008 am trimis anual memorii la M.Ap.N,unde conform certificatului medico-militar nr. 424/10 din 26.01.1993 si nr.8130/4 din 30.09.2008 am fost diacnosticat cu o boala incurabila din nastere la inima (din cauza ca nu am fost clasat din 1993 boal s-a agravat ) dar nu mi s-a stabilit ,,legatura cuzala” pntru a nu primi pensie militara,iar cei din comisie m-au mintit …,pentru a continua stagiul militar in locul altui individ …
  Am excutat stagiul militar,de opert nu m-au operat,tratament n-am primit de niciun fel iar dupa nenumarate memorii facute de tatal meu si de mine am fost si sunt umilit de toate institutiile …militare.
  Deoarece nu am contract de munca cu M.Ap.N.(armata fiind obligatorie) institutii nu exista ,de judecat nu m-am judecat niciodata si asistenta juridica nu mi s-a acordat.
  Va rog sa ma ajutati cu asistenta juridica deoarece nu pot face fata,chiar unui proces daca nu sunt sustinut de nicio lege sau institutie.Nu am ajuns in instanta deoarece nu pot face fata din cauza sanatati si nici bani nu am.Va rog sa ma ajutati.
  data:01.01.2010 tel:0766592313 semnatura:Ispas Sabin Marius
  Personal Domnului Ministru al Aparari.

  PETITIE,
  MA NUMESC ISPAS SABIN MARIUS DIN TG-JIU JUD.GORJ.
  CONFORM CERTIFICATULUI MEDICAL NR.424/10 DIN 26.01.1993
  SI NR.8130 / 4 DIN 30.09.2008, AM Fost DIAGNOSTICAT CU O boală INCURABILA DIN naştere LA INIMA, DAR NU MI SA STABILIT,,
  LEGATURA CAUZALA “Pentru A NU PRIMI Pensie Militara IAR CEI DIN COMISII M-AU MINTIT … PENTRU A Continua STAGIUL Militar ÎN Locul ALTUI individ … AM EXECUTAT STAGIUL Militar, DE OPERAT NU M-AU OPRAT, N-AM primit TRATAMENT DE NICI UN FEL IAR dupa NENUMARATE Memorii FACUTE DE TATAL MEU SI DE MINE AM Fost sunt UMILIT DE TOATE INSTITUTIILE … militare.

  VA ROG SA IMI REZOLVATI favorabil SITUATIA CA Este DE COMPETNTA DUMNEAVOASTRA, domnule MINISTRU.

  DATA 21.11.2009 TEL.076
  6.592.313 SEMNATURA ISPAS.SM 0767.537.051Personal DOMNULI MINISTRU AL MAPN.

  Reply this comment
 2. daniela
  #2 daniela 21 Septembrie, 2011, 09:44

  Domnilor, astazi
  21 septembrie 2011 salariatii ANIF R.A. din toata tara protesteaza in fata Ministerului Agriculturii impotriva deciziei acestuia de a desfiinta aceasta societate. In frunte cu infractorul Todor Voicu, ministru Tabara se gandeste la ce terenuri si cantoane sa mai distruga spre vanzare. Desi ne aflam intr-o seceta de necontestat, pe ministru il preocupa insusirea acestor bunuri de la ANIF (ceva ce a ramas nefurat pana acum) in care s-au investit multi bani din anul 2001 si pana in prezent.

  Reply this comment
 3. sam
  #3 sam 19 Noiembrie, 2011, 12:25

  Vă informez că în Registrul fundaţiilor postat pe site-ul Min. Justitiei., la nr. crt. 6354, figureaza “FUNDATIA DE SPRIJIN SOCIAL RENASTEREA ADRIANEI”, precum si, la nr.crt. 11775, “FUNDAŢIA “ISTODOR ADRIANA OCTAVIA” PENTRU AJUTORAREA BOLNAVILOR DE LEUCEMIE”, ambele conduse de Fanea Traian Vasile, iar printre membrii acestei organizatii figureaza si mama acestuia, Istodor Maria. Va aduc in atentie faptul ca, de câţiva ani, numitul Fanea Traian Vasile este urmarit de procurori, printre altele, pentru prezentare de acte falsificate intr-un proces penal in care era judecat, pentru depasirea limitei de viteza fara a avea permis si pentru incercarea de inducere in eroare a unei persoane legat de situatia unui copil. Dosarul a fost trimis, in 17 august a.c., Curtii de Apel Bucuresti pentru judecare. Detalii în acest sens puteţi identifica pe adresa http://pcabucuresti.mpublic.ro/anunturi/2011/1595.pdf, unde este postat comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă CAp BUCUREŞTI.
  Pe de altă parte, din conducerea unei astfel de organizatii poate face parte o persoana cu probleme psihice, asa cum este cazul Mariei Istodor?
  Iata de ce:
  ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE, SECŢIA PENALĂ, prin Decizia nr. 2774/2008 în Dosarul nr. 999/57/2007, pronunţată în Şedinţa publică din 12 septembrie 2008, a constatat că în cazul Mariei Istodor se confirmă, prin actele medicale depuse la dosar, că starea sănătăţii acesteia este una gravă:stare psihopatoidă pe fond encefalopat instabil cu tulburări mari de comportament.
  De asemenea, subliniez faptul că cele două persoane au putut comite faptele pentru care sunt inculpaţi folosindu-se de “acoperirea” oferită de cele două fundaţii si de „clementa” ICCJ in Decizia nr. 2774/2008 Dosar nr. 999/57/2007.
  Este normal sa se intample astfel de lucruri?

  În speranţa acordării cuvenitei atenţii din partea dvs. si pentru evitarea perpetuării faptelor antisociale,
  Vă doresc o zi bună

  Reply this comment
 4. Ioan
  #4 Ioan 4 Decembrie, 2011, 22:08

  Stimata Redactie, Doamnelor Domnilor,

  In presa ca a curs o mare de cerneala si dezbateri aprins referitor la diverse taxe de mediu in special taxa de prima inmatriculare. Exista multe opinii pro si contra cu diferite argumente legale si comparatii cu alte state membe EU. In alte state exista legislatii care previn importul de autoturisme uzate prin diferite metode fara a avea o taxa speciala care sa contravina politicii fiscale europene. Asa ca nu vad de ce s-a dedicate cu atat de multa incapatanare executivului in a impune aceasta taxa cand existau alte metode mai simple de actiune.
  Recent insa exista noi reglemetari in atentia executivului care se vor constitui in alte taxe ca taxarea centralelor de apartament, taxarea retroactive a vehiculelor inmatriculate inainte de 2007 si alte initative noi care nu cred ca vor adduce vreun avantaj in functionarea economiei.
  In mod clar taxarea retroactive a vehiculelor este o masura care contravine legislatiei europene chiar si constitutiei tarii si va genera un val de procese pierdute pentru statul Roman cu generarea unor despagubiri substantiale. Sau puteti numi asta o mina de aur pentru avocatii competenti din pacate cu pierderi substantiale din banii publici.
  Subiectul acestei scrisori nu este sa faca o analiza a ce se poate face sau nu cu taxele de mediu c ice face ministerul mediului cu banii colectati din aceste taxe la bugetul de stat.
  In Romania legislatia mediului este respectata invers proportional cu forta financiara si mediatica a companiilor care aciveaza pe teritoriul Romaniei.
  Cea mai mare companie din Romania OMV PETROM este ferita de orice conditionare referitor la impactul de mediu desi este un poluator feroce. Exista o propaganda bine condusa despre initiativele de mediu in special unde este vizibil incepand cu cateva instalatii noi pana la plantat de copaci. Nimeni nu vede insa ace se petrece in spatele scenei in sutele de puncte de productie unde tehnologia este cea din anii 50-60 iar unle facilitate au 40-50 ani de functionare. Petrom are zeci de mii de sonde mare parte parasite si sute de insatalatii parasite pe tot teritoriul Romaniei desigur cu o contaminare istorica pe masura. Ministerul mediului si agentia de mediu ocoleste cu grija aceste locatii din motive bine intemeiate, deranjul unei companii internationale cu legaturi politice solide la cel mai inalt nivel De ce institutiile statului permit unei companii internationale sa polueze masiv fara sa plateasca despagubir sau fara sa inchida partial poluatorii activi asa cun si intampla peste tot in lume ramane o intrebare retorica

  Subiectul principal al acestei scrisori este faptul ca Ministerul Mediului ramburseaza fara control din bani publici OMV-Petrom lucrari de “ecologizare” executate pe tot teritorul tarii in valuare de sute de miloane de euro fara a respecta legislatia privind licitatiile publice. Acest caz este unic in EU in care un stat plateste din bani publici unei companii private lucrari aflate total sub controlul aceleiasi companii. Desigur exista un clar conflict de interese intre OMV si Statul Roman. Faptul ca legea licitatiilor publice cat si legislatia Europeana nu se respecta pentru un volum imens valoric potential fara limita superioara chiar de 10 cifre in Euro nu e prea important….

  Toate aceste angajamente sunt publice ministerul mediului nu a acuns aceste rambursari motivand contractul de privatizare OMV Petrom care insa este strict confidential. Daca se crede ca mediatizatul contract al autostrazii Bechtel a fost o mare eroare si frauda atunci contractul de privatizare Petrom se ridica la noi cote de pierderi pentru statul Roman cu implicatii in EU si cu mari semen de intrebare asupra nivelului coruptiei la nivel inalt. De fapt privatizarea Petrom in date valorice este secreta, nimeni nu stie de fapt daca compania a fost de fapt vinduta pe nimic invocand diverse motive. Cel mai grav este ca statul Roman plateste inapoi OMV de mai multe ori valoarea fostei Petrom.
  Ca o companie privata OMV are cea mai buna pozitie pe piata cu monopol national si o afacere perfect in care executa lucrari licitate intern cu dedicatie, in conditii care sa ruleze bani fara nici o conditie sau control extern, cu suplimentari ale sumelor licitate dupa propria discretie. Rambursarea facturilor este conditionata de un contract in care obligatiile sunt de o singura pate si clauzele la secret Cred ca o afacere mai profitabila nu exista.
  Satul Roman a scos la licitatie prin guvernul Romaniei un rest de actiuni Petrom la o valoare de piata si nimeni nu se intreaba de ce nu s-au vandut. Ce stiau investitorii si nu stia guvernul statului Roman? Poate ca aceasta companie nu prea valoreaza nimic in conditiile de devalizare actuale.
  Ministerul mediului este pate in cea mai mare frauda cu bani publici din EU.
  Toate aceste aspecte au fost cunoscute dar nu au avut ecou in presa datorita lipsei de informatii si a musamalizarii cu contributia consistenta a institutiilor statului

  Multumesc, sunt obligat sa-mi pastrez anonimatul

  Reply this comment
 5. Noua inselatorie Astra Asigurari
  #5 Noua inselatorie Astra Asigurari 10 Decembrie, 2011, 17:17

  Va rog mult face-ti virala aceasta noua inselatorie de la Astra Asigurari. Cititi cu atentie si nu mai lasati acesti escroci sa va ia banii prin tot felul de contracte mincinoase. Deschideti ochii, nu mai traiti ma niste zombie!!!

  O prezinta ca pe o asigurare gratuita, agentii Astra fac reclama acestei inselatorii direct pe Facebook.
  Este exact ca inselatoria facuta cu Romtelecomul. Sunt clauze abuzive, sunt numai minciuni .

  Polita de asigurare se reinnoieste automat pe o perioada de 12 luni daca Contractul/Asiguratul nu o denunta inainte cu cel putin 30 de zile de data expirarii si doar prin efectuarea platii de catre
  Contractant a primei de asigurare corespunzatoare, mentionata in polita de asigurare.
  Un Asigurat nu poate detine mai mult de o astfel de polita de asigurare, Astra Medica Bonus, incheiata la Astra Asigurari.”

  http://destineasigurari.blogspot.com/2011/12/astra-medica-bonus-amb-polita-de-40-lei.html

  Va rog luati in considerare acest mesaj si nu lasati aceasta firma dubioasa sa mai pacaleasca oamenii.

  Va multumesc!

  Reply this comment
 6. fara sprijin
  #6 fara sprijin 24 Ianuarie, 2012, 22:11

  Portita angajarilor se deschide doar prietenilor, anuntul a aparut luni si se da intr-o saptamana: http://www.consiliulconcurentei.ro/ro/despre-noi/angajare.html . Incercati doar sa va inscrieti daca puteti … temporar inseamna 1-2 ani de obicei, suficient sa se roteasca cadrele

  Reply this comment
 7. Ioana Vrencescu
  #8 Ioana Vrencescu 20 Iulie, 2012, 19:45

  Buna ziua,

  Numele meu este Ioana Vrencescu. Lucrez pentru o companie de PR si facem in prezent o campanie de cumparare de articole referitoare la jucarii.

  Dorim sa va propunem un parteneriat pentru cumprare de linkuri prin cumparare de articole, pentru campania curenta sau pentru una viitoare.

  Am dori sa avem de la dumneavoastra o oferta detaliata de cumparare articole platite. Pe noi ne intereseaza:
  – Pe ce site-uri puteti vinde articole platite.
  – Specificati numarul de cuvinte care sa aiba articolul (noi ne-am gandit la 300 de cuvinte, dar puteti specifica alt numar);
  – Acceptati ca in articol sa fie trei linkuri catre clientul nostru si un link catre o sursa externa (un alt site, non-client, site neutru, de tip sursa de stiri);
  – Acceptati sa scrieti articolul, sa il publicati, si ulterior sa fiti platit;
  – Cat timp doriti sa pastrati articolul pe site (noi dorim sa fie nelimitat);
  – Care este pretul pentru un articol in conditiile de mai sus?
  – Cum doriti sa se efectueze plata;

  Am dori sa stim preturile dumneavoastra actualizate si daca sunteti interesati de oferta.

  Ulterior, voi comunica aceste date clientului meu, care va va contacta separat.

  Astept raspunsul dumneavoastra.

  O zi frumoasa,

  Ioana Vrencescu

  Reply this comment
 8. Radulescu
  #9 Radulescu 30 Septembrie, 2012, 16:47

  MEMORIU-ATRAGEREA RASPUNDERII DISCIPLINARE-SCOATEREA DIN MAGISTRATURA A CELOR DOI JUDECATORI DIN TRIBUNALUL GIURGIU TUDORACHE GHEORGHE SI ION CERCEL MARES IN URMA CASARII DECIZIEI NR.17/15.02/2012 DE CATRE CURTEA DE APEL BUCURESTISUBSEMNATA RADULESCU RALUCA MARIA DOMICILIATA IN BUCURESTI RECLAMANT IN DOSARUL DE PARTAJ BUNURI COMUNE NR.4119/236/2010 CER ATRAGEREA RASPUNDERII DISCIPLINARE PENTRU EXERCITAREA CU REA CREDINTA A MESERIEI DE MAGISTRAT IN CAZUL DE PARTAJ BUNURI COMUNE NR.4119/236/2010 , INCALCAREA ESENTIALA A LEGII, SI JUDECAREA DE CATRE DOMNUL JUDECATOR TUDORACHE GHEORGHE IN CALITATE DE RUDA PRIN ALIANTA-FIN CU AVOCATA PARATULUI STOIANOVICI CRINA SCOATEREA DEFINITIVA DIN MAGISTRATURA A CELOR DOI JUDECATORI MENTIONATI MAI SUS. ACORDAREA DE DAUNE MORALE SI MATERIALE DE CATRE TRIBUNALUL GIURGIU IN VALOARE DE 50000 EURO AVAND IN VEDERE GRAVELE PREJUDICII AUDSE ATAT MIE CAT SI MINOREI DENISA STEFANIA INCREDINTATA SPRE CRESTERE SI EDUCARE PRIN SENTINTA RAMASA DEFINITIVA SI IREVOCABILA.
  SITUATIA DE FAPT:
  IN ANUL 2010 AM INTRODUS ACTIUNE DE PARTAJARE A BUNURILOR COMUNE IN URMA DIVORTULUI PRONUNTAT PE CALE SEPARATA DE CATRE JUDECATORIA SECTOR 6 BUCURESTI. INSTANTA DE FOND-JUDECATORIA GIURGIU – A DAT CASTIG DE CAUZA CATRE MINE DEOARECE EU AM ADUS TOATE PROBELE CARE ARATA CA EU AM CONTRIBUIT MAI MULT LA DOBANDIREA BUNURILOR SI LA INTRETINEREA LOR SI A FAMILIEI. PARATUL NEMULTUMIT DE SENTINTA JUDECATORIEI GIURGIU A FACUT RECURS LA TRIBUNALUL GIURGIU PROCES IN CARE A INTRAT AVOCAT AL PARATULUI DOAMNA STOIANOVICI CRINA UN AVOCAT CORUPT SI CUNOSCUT IN TOATA INSTITUTIA PENTRU TRAFICUL DE INFLUENTA, DAREA DE MITA STIIND CE POT PATI SI DATORITA FAPTULUI CA NU CUNOSC INDEAPROAPE LEGEA AM LUAT SI EU O DOAMNA AVOCAT CARE SA MA APERE. MENTIONEZ CA NU AM FACUT CERERE DE RECUZARE DEOARECE LA ACEL MOMENT NU CUNOSTEAM FAPTUL CA DOAMNA AVOCAT STOIANOVICI CRINA ESTE NASA DOMNULUI JUDECATOR TUDORACHE GHEORGHE SI AM AVUT INCREDERE CA MA AFLU IN FATA UNUI COMPLET DE JUDECATA IMPARTIAL, CAPABIL SA JUDECE CORECT SI IN CONFORMITATE CU LEGEA IN VIGOARE SI PE PROBE CONCLUDENTE, DAR, DIN PACATE M-AM INSELAT AMARNIC ASTFEL AM FOST LASATA PE DRUMURI CU UN COPIL DE MANA DEOARECE DOMNII JUDECATORI AU DAT O DECIZIE CARE PROFITA INTRUTOTUL DOAR PARATULUI CONSIDERAND CA EU AM DOAR DREPTURI MORALE SI SA RAMAN CU SULTA CATRE PARAT 110 MILIOANE LEI FARA CA PARATUL SA ADUCA PROBA CONCLUDENTA IN ACEST SENS. MAI MULT DOAMNA AVOCAT STOIANOVICI CRINA A DEPUS O CHITANTA DE VANZARE CUMPARARE SUB SEMNATURA PRIVATA IN CARE SE PRETINDEA UN ANUMIT SCHIMB DE CASA CONTRAZICAND ACTUL AUTENTIC DE VANZARE CUMPARARE A IMOBILULUI DIN STRADA UZINEI NR.21 . AM SESIZAT INSTANTA CAT SI PARCHETUL DE PE LANGA CURTEA DE APEL BUCURESTI ADRESAND PLANGERE , DAR COMPLETUL DE JUDECATA SURPRINZATOR A LUAT ACEA CHITANTA CA PROBA FARA CA SA CERCETEZE IN VREUN FEL DACA ACEL ACT ESTE ADEVARAT, ASTFEL AU DAT O DECIZIE CARE A ARUNCAT IN AER TOATA LEGISLATIA IN VIGOARE. DATORITA FAPTULUI CA , CALEA DE ATAC S-A RECALIFICAT CA APEL EU AM FACUT RECURS LA CURTEA DE APEL BUCURESTI UNDE MI S-A ADMIS RECURSUL, CURTEA A CASAT DECIZIA TRIBUNALULUI GIURGIU IN TOTALITAE, TRIMITAND CAUZA SPRE REJUDECARE ACELUIASI TRIBUNAL. IN MOMENTUL DE FATA MA AFLU INTR-O SITUATIE IN CARE SA REFUZ IN TOTALITATE REJUDECAREA LA TRIBUNALUL GIURGIU DE CATRE ORICE ALTA INSTANTA AFLATA ACOLO ALEGAND CALEA DE STRAMUTARE A CAUZEI CATRE O ALTA INSTANTA DE ACELASI GRAD DEOARECE NU AM INCREDERE IN NICI UN COMPLET DE ACOLO. AM TOATE MOTIVELE SI DREPTURILE SA RECUZ ORICE ALTA INSTANTA DE LA TRIBUNALUL GIURGIU CARE VA FI DESEMNATA SA REJUDECE.
  AVAND IN VEDERE FAPTELE DESCRISE MAI SUS SI ACTELE PE
  CARE LE VOI ATASA ACESTEI PETITII VA ROG SA DISPUNETI ATRAGEREA RASPUNDERII DISCIPLINARE A CELOR DOI JUDECATORI CARE AU DAT DECIZIA DEJA CASATA NR.17/15.02.2012, SCOATEREA DIN MAGISTRATURA DEFINITIV SI NU IN ULTIMUL RAND IMI REZERV DREPTUL DE A ADUCE LA CUNOSTINTA ATAT PRESEI LOCALE CAT SI CENTRALE ACEST CAZ PENTRU CA CEILALTI JUSTITIABILI SA NU PATEASCA CE AM PATIT EU SI ACORDAREA DE DAUNE MORALE IN VALOARE DE 50.000 EURO LA CURSUL BNR ACTUALIZAT REPREZENTAND PREJUDICII MORALE SI MATERIALE ADUSE ATAT MIE CAT SI MINOREI INCALCAND IN PRIMUL RAND LEGEA PROTECTIEI MINORULUI PE CARE ERAU OBLIGATI SA O RESPECTE.
  CONSIDER CA ACESTI DOI DOMNI JUDECATORI CARE AU IMBRACAT HAINA DREPTATII CA SA IMI NENOROCEASCA VIATA NU MAI AU DREPTUL SA JUDECE NICI O CAUZA IN NICI O JUDECATORIE, TRIBUNAL SAU ALTA INSTANTA.
  Va rog daca se poate sa publicati cazul sa ma sprijiniti in demersul acesta nr telefon contact:0765239875

  Reply this comment
 9. Zamoreanul
  #10 Zamoreanul 22 Octombrie, 2012, 14:40

  Bună ziua,
  Constat cu stupoare că, atunci când vine vorba de politicieni implicați în acte de corupție și crimă organizată de anvergură, nimeni nu intervine.., nici măcar adversarii politici, cu atât mai mult colegii de partid.
  Astfel de personaje sunt îmbrățișate și exportate de la un partid la altul și acceptate în alianțe politice, în cazul de față ARD.
  În speță avem de-a face cu un politician de „centură” actualmente PDL-ist care s-a îmbogățit prin fraudă și are de unde să mituiască și să finanțeze campanii electorale.
  Finanțarea campaniei electorale este singurul motiv ce a făcut ca nimic să nu mai conteze pentru ARD, în ce privește escaladarea baronului Emanoil Savin în ierarhia celor mai bogați români, precum și actele și faptele de tip mafiot a acestuia.
  La fel de irelevant a fost și acțiunile criminale prin care acest acest mafiot a „călcat pe cadavre” și că a exilat sau ucis martorii în dosarul 65/P/2002 în care are calitate de inculpat alături de Hrebenciuc și Sechelariu (http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/un-milion-de-dolari-spalati-pentru-viorel-hrebenciuc-si-sergiu-sechelariu-80028.html).
  Nu a contat pentru ARD că acest mafiot și complicii acestuia au delapidat, spălat bani, deturnat fonduri bancare și europene, au șantajat, amenințat, mituit, etc?…
  Cel puțin până în prezent și fără excepții, nimeni nu a avut curajul să îndrepte „degetul acuzator” spre acești BARONI care fac legea în funcție de interesele personale și de grup, protejați fiind de „umbrela politicului” și a crimei organizate din instituții.
  Oare chiar nu mai exist politician cu verticalitate, demnitate și simț civic în România?… Cel puțin până la această oră, aceasta e concluzia mea și tare mi-aș dori să mă fi înșelat…
  Singura șansă o avem din partea mas-mediei și sper din sufle să găsesc în dvs. demnitatea, simțul civic, curajul și dragostea față de neam și țară
  Așa să ne ajute Dumnezeu…
  http://www.youtube.com/watch?v=zuyAExRJ1ic

  Reply this comment
 10. Zamoreanul
  #11 Zamoreanul 26 Noiembrie, 2012, 14:28

  Domnule Oprea.., am crezut și cred în bunele dvs. intenții ce din păcate se lasă așteptate.
  Vă reamintesc că, bazându-mă pe promisiune dvs. am dat speranțe buștenarilor și pe zi ce trece îmi pierd credibilitatea față de aceștia și o dată cu asta, toată osteneala mea se duce pe „apa sâmbetei”.
  Aveți „n” motive să scrieți și despre Bușteni.., inclusiv cele ce se caută/practică de media.., mă refer la cele electorale care în Bușteni pot fi catalogate ca exclusiviste, dat fiind faptul că un primar ARD-ist face anti-campanie propriului partid ce l-a susținut în alegerile de astă primăvară.
  Vă trimit 2 link-uri ca să vedeți despre ce e vorba: http://zamoreanul.wordpress.com/2012/11/21/v-am-tras-o-si-voua-ard-istilor/ și http://zamoreanul.wordpress.com/2012/11/14/politichia-de-centura/ .
  Închei rugându-vă să-mi spuneți concret: mai pot spera în ajutorul dvs. sau nu?
  Cu respect,
  Zamoreanu’

  Reply this comment
 11. Goian
  #12 Goian 13 Martie, 2014, 13:30

  http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/dna-sesizata-pentru-ilegalitati-la-autoritatea-aeronautica-civila-romana-116197

  DNA sesizată pentru ilegalități la Autoritatea Aeronautică Civilă Română

  Directorul general Cătălin Radu a risipit peste 30.000 de euro pentru convorbiri telefonice și deplasări, dar a şi modificat ilegal organigrama Autorităţii Aeronautice Civile Române, după indicaţiile verbale ale fostului ministru Relu Fenechiu

  Pe 12 februarie 2014, fostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie privind numeroasele ilegalităţi săvârşite de către conducerea Regiei Autonome Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR). Ilegalităţile au fost descoperite de către Corpul de control al acestei instituţii, iar „vedeta” raportului înaintat către DNA este directorul general al Direcţiei Aviaţie Civilă şi Spaţiu Aerian din cadrul Ministerului Transporturilor, Gheorghe Cătălin Radu, care este şi preşedinte al Consiliului de Administraţie de la AACR. De fapt, directorul Cătălin Radu este cel care taie şi spânzură la Autoritatea Aeronautică Civilă Română, dar și în Ministerul Transportuilor de aproape zece ani, iar pentru el respectarea legii se face în funcţie de interesele sale.
  Printr-un ordin emis pe 05.09.2012 de către fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, directorul Direcţiei Aviaţie Civilă şi Spaţiu Aerian – Cătălin Radu, a fost impus preşedinte al Consiliului de Administraţie al AACR. Tot în acea zi au mai fost numiți ca membri în boardul administrativ al autorității: Claudia Vârlan, Marius Bodea, Gabriel Stroe şi Cătălin Radu Prunariu. Ulterior, pe 6 decembrie 2012, a fost numit în CA și Marin Cojoc, iar al şaptelea membru este Dorin Ivaşcu, patronul unei firme private de aviaţie care era pus de pe vremea fostului ministru PDL al Transporturilor- Daniel Nazare. Imediat după instalare, noua conducere de la AARC a constituit două comitete consultative, dar care nu au desfăşurat nicio activitate, însă s-a decontat din casieria AACR suma totală de 81.000 de lei, câte 12.000 de lei pentru şase membri şi 9.000 de lei pentru cel de al şaptelea – Claudia Vârlan, fost director al AACR între 01.01.2012- 19.04.2013. Trebuie precizat că Marius Bodea şi Dorin Ivaşcu au fost numiţi ca membri CA al AACR “în condiţiile în care aceştia deţin funcţii de conducere în cadrul unor agenţi economici supuşi autorizării şi controlului AACR”, adică Aeroportul Internaţional Iaşi şi respectiv compania „Romanian Aiport Services”.

  Cătălin Radu, decont telefonic de 14.000 de euro

  În raportul de control se menţionează că începând cu luna septembrie 2012, unii membri CA au abuzat de „drepturile” prevăzute de contractele de mandat, încălcând astfel obligaţia stabilită prin contractul de mandat. Astfel, pe lângă indemnizaţia fixă stabilită prin contractele de mandat, în cuantum de 71 de lei pentru perioada septembrie 2012-aprilie 2013, şi de 5.000 de lei începând din mai 2013 şi până în prezent, trei membri ai conducerii AACR au beneficiat de bonusuri financiare ilegale. Astfel, boss-ul Cătălin Radu a încasat 142.149 de lei, reprezentând peste 31.000 de euro, din care 71.000 de lei, adică 14.000 de euro, s-au cheltuit pentru convorbirile telefonice ale acestuia. Pentru deplasări interne şi externe, AACR a decontat pentru directorul Cătălin Radu din Ministerul Transporturilor suma de 41.797 de lei, şi 26.202 de lei pentru cursurile de perfecţionare ale acestuia. De asemenea, fostul director al autorităţii – Claudia Vârlan, în prezent director adjunct tot în această instituţie, a beneficiat ilegal de 130.192 de lei, adică în jur de 24.000 de euro, din care 32.992 de lei pentru telefonie mobilă şi 97.201 de lei pentru deplasări interne şi externe.

  Organigramă impusă de Fenechiu

  În şedinţa CA de la AACR din 19 ianuarie 2013, Cătălin Radu a comunicat membrilor CA că „din dispoziţia ministrului (Relu Fenechiu, la acea vreme – n.r.)” se impune „adoptarea unei noi organigrame” şi „alegerea unui nou preşedinte de CA în persoana dumnealui”. Însă, aceste puncte „nu au fost pe ordinea de zi a şedinţei CA şi fără o „Notă de fundamentare” a necesităţii şi oportunităţii modificării organigramei existente”. În raportul de control se menţionează că „Modificarea organigramei AACR s-a efectuat fără respectarea prevederilor legale în vigoare, a prevederilor Planului de Administrare pe anii 2012-2016 aprobat de Ministerul Transporturilor sub nr.53268/06.12.2012 precum şi Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea CA”. Mai mult, se precizează, negru pe alb, că „impunerea de către dl Cătălin Radu a unei organigrame, fără a informa şi consulta sindicatele din AACR, fără a fundamenta temeinic necesitatea şi oportunitatea modificării acesteia şi fără a respecta termenele din ROF CA, constituie indicii relative la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu”. Concluzia echipei de control a fost clară: „noua organigramă impusă CA de Radu Gheorghe Cătălin s-a dovedit cel puţin defectuoasă, drept dovadă fiind numeroasele modificări ale acesteia, cuprinse în următoarele hotărâri ale CA”.

  Indemnizaţii şi diurne ilegale

  Raportul de control al Ministerului Transporturilor menţionează faptul că „membrii Consiliului de Administraţie au beneficiat în perioada analizată (septembrie 2012-decembrie 2013), pe lângă indemnizaţia fixă lunară, şi de facilităţi reprezentând diurnă, cheltuieli de delegare la intern şi extern şi cursuri, telefon mobil, combustibil şi cheltuieli de transport, în sumă totală de 230.043 de lei”. Mai mult, „în decembrie 2012 membrii CA şi-au acordat indemnizaţii majorate nelegal în cuantum de 30.076 de lei”. Prin acordarea acestor sume de bani, care nu erau prevăzute în contractele de mandat, s-a produs autorităţii un prejudiciu de 30.076 de lei net, respectiv 47.518 de lei (30.076 de lei+impozite şi taxe).

  VEZI raportul Corpului de Control al ministrului Transporturilor

  Reply this comment
 12. DR. IOAN ALEXANDRU ORDEAN
  #13 DR. IOAN ALEXANDRU ORDEAN 17 Aprilie, 2014, 11:23

  DR. IOAN ALEXANDRU ORDEAN (Alex Ordean YX RObook… https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202927431700155&l=c9089b8fc9) : CAPITOLUL: SI PLOSNITELE POT A SE ASCUNDE… VOI NU ! IN ACEST CAZ, DACA MONEDELE SUNT PROPRIETATE PERSONALA TIMISORENILOR… RESTITUIREA ACESTORA ! IN CAZUL DELICTULUI, TREBUIESC REMEMORATE DOUA PREDICATIVE, AMELIORANTE SITUATIEI: 1) IMPERIUL HABSBURGIC SI AUSTRO- UNGAR… AU IMPORTAT CONFORM PRINCIPIULUI: TE IMPUSC ROMANE… SI TU APOI IMI ADUCI ! … CATEVA SUTE DE ANI… CONSECINTA: SUTE DE TONE DE MINERALE, PRINTRE CARE AUR SI ARGINT AU FOST EXPROPRIATE ROMANIEI… IN ACEST CAZ, TIMISORENII SUNT PATRIOTI… AU ADUS SI NU AU DUS ! 2) SIGUR SI FOARTE CONCRET, AUSTRIA DORESTE A RETURNA O PARTE DIN AURUL INCLUS MONDEDELOR IMPERIALISTE, CE AU MENTINUT PROPRII GURVERNANTI POLITICI CORUPTI PE TERITORIUL ROMANESC… SI LE-AU GHIFTUIT DIGESTIVELE PE PLAIURI MIORITICE… POT MASACRARE GENERALIZATA, PE NEPUSA MASA… DEDICATE AUTHOTONILOR ROMANI ! I DO NOT OWN THE ORIGINALS OF THESE VIDEOS, IMAGES AND ARTICLES…NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED… http://www.antena3.ro/romania/monede-de-aur-cu-o-greutate-de-11-kilograme-descoperite-in-masina-unor-timisoreni-care-veneau-din-250618.html

  Reply this comment
 13. DR. IOAN ALEXANDRU ORDEAN
  #14 DR. IOAN ALEXANDRU ORDEAN 19 Aprilie, 2014, 15:26

  88888888 DR. IOAN ALEXANDRU ORDEAN (Alex Ordean YX RObook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202927431700155&l=c9089b8fc9): TOATE DREPTURILE DE AUTOR INTERPRETATIV SUNT REZERVATE PROPRIILOR UNIVERSURI, DR. IOAN ALEXANDRU ORDEAN…

  SUCCESIUNE LOGICA… MENTALITATI MAI SANATOASE: CER, SACRIFICIU… RESURSE…. STABILITATEA UNITATII SPIRITUALE SI MATERIALE ! SECTORUL VERTICAL AL UNEI SFERE (DOUA RAZE ALE UNUI CERC INCLUS SFEREI (DEFINITIE LOGICA: SUMA INFINITATII CERCURILOR INCLUSE) , CE DELIMITEAZA UN PLAN SECTORIAL VERTICAL), POATE PREZENTA APERTURA ORIENTATA VERTICAL… PREFERENT NORDICA… TRICOLOR STRATIFICAT ORIZONTAL (CEL DIN IMAGINE)… SAU APERTURA LATERALA… ACELASI TRICOLOR ASEZAT PE VERTICALA.. FORTELE CENTRIFUGE STABILESC POLII ECUATORIALI… IN CAZUL CELOR APARTINATOARE CATEGORIEI SECUNDARE (LIPSA DE STABILITATE) ! ALBASTRUL CERULUI NU POATE FI ATINS CU FIERUL INCINS ! INDIFERENT DE ZBATEREA FURTUNILOR… SENSUL DRAPELULUI RAMANE IDENTIC ASEZAT ! STEMA DACICA BLOCHEAZA DUREAREA UNUI NEAM SAU NATIUNI ! http://ro.wikipedia.org/wiki/Fișier:Flag_of_Transylvania_before_1918.svg I DO NOT OWN THE ORIGINALS OF THESE VIDEOS, IMAGES AND ARTICLES…NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED… 88888888

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.