Dan Diaconescu, santaj cu bere Ursus

Dan Diaconescu, santaj cu bere Ursus

by August 25, 2010 1 comment

Patronul OTV, Dan Diaconescu, este cercetat intr-un nou dosar de santaj cu referire la o ancheta jurnalistica ce privea berea Redds produsa de Ursus. Procurorii si politistii au facut o perchezitie la sediul producatorului de bere pentru a descoperi eventuale dovezi ale unor plati facute in conturile OTV.

In noul dosar sunt pusi sub invinuire patronul Dan Diaconescu si subalternii Silviu Alupei, Diana Voiculescu si Doru Andrei Iuga.

Procurorii s-au autosesizat in legatura cu o ancheta din 2009 a jurnalistului Silviu Alupei legata de berea Redds produsa de Ursus. Potrivit jurnalistului, produsul cu pricina ar contine anumiti compusi chimici daunatori organismului. Dealtfel, Ursus a retras de la vanzare berea cu pricina pentru aproape un an. Dupa aparitia in presa a informatiilor privind perchezitia, reprezentantii Ursus Breweries au transmis un comunicat potrivit caruia perchezitia de la sediul companiei din aceasta dimineata nu vizeaza producatorul de bere ci este parte a unei anchete aflate in derulare la DNA. Mai mult, compania ar fi sprijinit procurorii in demersul lor de a descoperi dovezi ale santajului.  

Intr-un alt dosar, Dan Diaconescu este cercetat alaturi de fostul realizator OTV Doru Parv in legatura cu santajarea primarului comunei aradene Zarand, Ion Mot. Potrivit anchetatorilor, cei doi i-ar fi cerut edilului 200000 euro pentru a nu dezvalui opiniei publice “fapte reale sau imaginare compromitatoare despre persoana respectiva”, mai exact dezvaluiriri despre  averea primarului.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. INCORUPTIBILUL
    #1 INCORUPTIBILUL 27 August, 2010, 20:40

    DIACONESCU DAN TREBUIE SA IL PUNA PE AVOCAT SA FORMULEZE SI SA DEPUNA
    O CERERE DE PRESCHIMBAREA A TERMENULUI DE JUDECATA DIN IANUJARIE ,PENTRU UN TERMEN REZONABIL DE MAZIM DOUA LUNI DE ZILE PRECUM IN CAZUL UNPR DIN APRIL;IE IN MAI

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.