MApN face ocolul Pamantului spre 97 de destinatii externe

MApN face ocolul Pamantului spre 97 de destinatii externe

by August 25, 2010 4 comments

Functionarii Ministerului Apararii Nationale fac ocolul Pamantului spre 97 de destinatii externe, dus-intors, iar totul va costa 1,4 milioane de euro. Acest lucru in timp ce soldatii romani  din Afganistan au primit taburi de imprumut de la americani pentru a se proteja in razboiul cu talibanii. 

Ministerul Apararii Nationale a contractat de la doua firme,  servicii de transport aerian de pasageri dus-intors intre Bucuresti si 97 de destinatii externe din toata lumea: Europa, Asia, continentul american, chiar si in Africa. Ofiterii din cadrul ministerului pleaca “in misiune”, in virtutea calitatii lor de reprezentati ai NATO. In acest contract nu este insa inclus transportul soldatilor romani in teatrele de razboi din Afganistan si Iraq. Cele doua firme alese pentru a asigura transportul militarilor din MapN sunt SC Olimpic International Turism SRL si SC Danco Pro Comunication SRL, care ii plimba prin tara si prin strainatate pe functionarii din ministerele Educatiei, Transporturilor, Sanatatii, dar si pe senatori si deputati si pe ofiterii SRI si SIE.  Peste 1 milion de euro sunt cheltuiti din banul public pentru plimbarile angajatilor MapN, in timp ce soldatii din Afganistan au primit “pomana” blindate de la americani pentru a nu mai cadea victima atacurilor talibanilor. Celebrele taburi romanesti  “Zimbru” s-au dovedit total ineficiente, tabla acestora nereusind sa-i protejeze pe soldatii aflati in misiune, multi murind sau fiind raniti.

Facebook Comments

4 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Candance Pourchot
  #1 Candance Pourchot 9 April, 2011, 16:59

  Okay, it really is a nice beginning however i’m going to explore that a great deal more. Will let you know just what more i have found.

  Reply this comment
 2. Wilhelmina Lewry
  #2 Wilhelmina Lewry 12 April, 2011, 22:31

  Well, this is good, however how about additional choices we’ve got here? Would you mind crafting another article regarding them too? Thx!

  Reply this comment
 3. Concepcion Elhard
  #3 Concepcion Elhard 14 April, 2011, 03:37

  O . k ., this is a nice beginning but i’m going to check into that a little bit more. Will show you just what more there is.

  Reply this comment
 4. Eboni Pherigo
  #4 Eboni Pherigo 16 April, 2011, 06:01

  O . k ., that is a good start but i’m going to take a look at that a tiny bit more. Will let you know what else there is.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.