Explozie la Poligonul Cincu. Trei militari au murit

Explozie la Poligonul Cincu. Trei militari au murit

Explozie la Poligonul Cincu. Trei militari au murit

by November 23, 2010 0 comments

Trei militari si-au pierdut viata si alti trei au fost raniti, marti, in timpul desfasurarii unui exercitiu tactic cu trageri de lupta, in Poligonul Cincu, dupa ce a explodat un proiectil. Cei sase militari aveau grad de caporal si faceau parte din Batalionul 26 Infanterie “Neagoe Basarab”.

Militarii raniti au fost evacuati catre spital, in prezent starea lor fiind stabila, declara Ministerul Apararii Nationale.
Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar, iar seful Statului Major al Fortelor Terestre a numit o comisie de cercetare a imprejurarilor producerii acestui eveniment grav.

“Marti, 23 noiembrie, in jurul orei 12,30, in timpul desfasurarii unui exercitiu tactic cu trageri de lupta, in Poligonul Cincu, s-a produs explozia unui proiectil in teava unui aruncator de 120 mm, in urma careia trei militari si-au pierdut viata si alti trei au fost raniti. Cei sase militari, cu gradul de caporal, fac parte din Batalionul 26 Infanterie Neagoe Basarab”, a precizat Ministerul Apararii.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.