Dreptul la replica al Organizatiei de Femei a PDL Salaj

Dreptul la replica al Organizatiei de Femei a PDL Salaj

by March 22, 2011 36 comments

Doamnele Organizatiei de Femei a PDL Salaj au receptat neplacut asa-zisa stire in “exclusivitate” pe care ati prezentat-o sub semnatura domnului Costel Oprea si se declara indignate de atitudinea redactiei care tolereaza publicarea unor informatii neverificate si mincinoase, ce accepta defaimarea fara scrupule a unor actiuni caritabile destinate salajenilor.Va rugam sa prezentati punctual nostrum de vedere :

Vom contraargumenta, in cele ce urmeaza:

1. A compara OF PDL Salaj cu o “retea de femei” este denigratoare si continua sa submineze subreprezentarea grava a femeilor in politica romaneasca in general, a salajencelor in mod particular. Din acest punct de vedere, solicitam scuzele publice din partea redactiei AncheteOnline. Noua structura aleasa democratic a OFPDL Salaj nu este formata nici din “secretare personale”, nici din “femei fidele” Andreei Paul, ci sunt doamne fidele principiilor si valorilor de integritate si profesionalism pe care se cladeste PDL Salaj.

2. In PDL Salaj nu au avut loc niciun fel de discutii cu privire la potentialii candidati pentru Parlamentul Romaniei. Dupa incheierea sondajului in curs se vor lua aceste decizii. Doamna Andreea Paul nu s-a declarat niciodata interesata de o eventuala candidatura in circumscriptia electorala a Municipiului Zalau si, ca atare, “nu avea cum sa traga sforile” in acest sens. Intentiile sale depasesc mult acest cadru de abordare.

3. Andreea Paul a fost candidata PDL la europarlamentare pe locul 22, si nu pe locul 24, asa cum afirmati.

Totodata, campania electorala nu a fost sponsorizata de catre domnul Andrei Hodis. Ea a fost sustinuta de catre intreaga organizatie a PDL Salaj, mandra ca are o reprezentanta pe lista nationala la alegerile europarlamentare.

4. OF PDL Salaj este condusa in prezent de catre doamna Andreea Paul, a carei profesie si parcurs politic nu pot fi negate nici macar de marile invidii pe care le-a declansat. Este un castig al organizatiei noastre faptul ca avem in conducere un tehnician atat de apreciat de conducerea structurilor partidului din care facem parte si de catre Primul-ministru, iar pozitia noastra nu este un laudatio pentru Andreea, ci o aparare a valorii noastre dovedite prin ea.

A invoca faptul “ca nu are nicio sansa in Bucuresti” sau ca “nu a reusit sa patrunda in nucleul dur al partidului” sunt afirmatii inexacte, vadit tendentioase si ilogice raportat la alegatiile ulterioare din articol, atat timp cat este principalul consilier pe probleme economice al Premierului Romaniei si al Presedintelui PDL, si este coautor al programului de guvernare al acestui partid in anul 2008.

5. Minciunile continua intr-o campanie vadit denigratoare si rau-intentionata: “Vass si-a adus toti sustinatorii din Salaj, la Bucuresti, i-a sprijinit sa ajunga in functii guvernamentale sau de partid si astfel sa poata “urzi” in liniste treburile in PDL Salaj”. Autorul articolului ar trebui sa decida daca doamna Andreea Paul este sau nu este in “corpul dur al partidului” pentru a avea o astfel de influenta. Altfel, probeaza si lipsa logicii elementare.

6. Domnul Andrei Hodis nu este “consilier pe probleme economice la Ambasada Romaniei din Federatia Rusa”, asa cum se afirma in articol, darminte “cu sprijinul Andreei” si nu a sponsorizat niciun alt eveniment caritabil organizat de catre doamna Andreea Paul si de OF PDL Salaj, in afara gradinitei estivale pentru copiii rromi din Dersida, sponsorizare declarata public, facuta transparent si pe baza contractuala directa cu Asociatia Salvati Copiii.

7. “Omul de afaceri Ioan Savu” nu este “un puternic sustinator financiar a Andreei Vass” intrucat familia domniei sale este suficient de instarita. Mai mult de atat, o alta minciuna sfruntata se strecoara “nevinovata” in afirmatia autorului: “firma acestuia, SC Avril SRL a obtinut, dupa 2008, de cand a ajuns PDL la putere, numeroase contracte cu statul, pe zona constructiilor, atat in judetul Salaj, cat si in alte judete”. Or, PDL a preluat ulterior mandatul,la sfarsitul anului 2008, astfel ca nu are, temporal, nicio legatura cu vreo licitatie incheiata pe parcursul anului 2008 si, de altfel, PDL nu a influentat niciodata nicio licitatie publica.

8. Actiunile caritabile organizate pentru copiii bolnavi de Sindromul Down, pentru mamele aflate in dificultate, pentru tineri sau pentru antreprenori, pentru copiii talentati, dar care provin din familii mai putin instarite, sunt denigrate prin afirmatii de genul “pentru a “cumpara” increderea membrilor, dar mai ales a femeilor din PDL Salaj, Vass organizeaza tot felul de actiuni de divetisment, pe gratis”. Sa-i intrebam pe beneficiarii acestor actiuni caritabile daca trebuie sau nu sa ne preocupam de problemele lor. Evitam sa intram in detalii suplimentare pe care le prezinta anul 2011, declarat oficial “Anul european al voluntariatului”.

9. Capacul il pune subtitlul “pregatirea pentru campania electorala: excursii pe gratis la Bruxelles” care probeaza totala incultura a autorului in materie de programe de vizite deschis de catre Parlamentul European si destinat romanilor, finantat integral de catre bugetul european. Multumim inca o data pe aceasta cale doamnei Andreea Paul care a adus beneficiile acestui program in judetul Salaj, program in urma caruia peste 100 de salajeni au avut sansa de a se familiariza cu o structura politica supranationala europeana. Actiunile vor continua si alte 32 de persoane din Salaj vor pleca la Bruxelles, sub coordonarea doamnei Paul, in perioada 23-25 mai 2011.

10. Incheierea nu putea fi decat apoteotica invocand “influentele devastatoare in cazul Palatului Stirbey”, afirmatie care nu poate fi nici probata, si nici nu este acompaniata de comunicatul dat de catre doamna Paul si de catre domnul Stolojan la acuzatiile aduse. Pentru a lamuri lucrurile, preluam parte din raspunsul public al domniei sale “Nu am facut lobby niciodata pentru proiectul Palatului Stirbey. Mi-am exprimat dorinta de a clarifica situatia unui investitor important purtat pe drumuri de birocratie ani buni. Nu i-am cerut niciodata domnului ministru Paleologu aviz favorabil proiectului care insoteste reabilitarea Palatului Stirbey. Dansul stie foarte bine aceste lucruri. Am reclamat imobilismul ministerului culturii in a gasi solutia cea mai buna. Starea de degradare in care a fost predat Palatul de catre ministerul culturii este deplorabila. Ramane nejustificata si absenta oricarui raspuns a aceluiasi minister la propunerea investitorului de a prelua cladirea-monument, prin acordarea dreptului de preemtiune. Totusi, domnul Paleologu lanseaza acum o acuzatie foarte grava la adresa mea, desi dansul a acceptat sa se intalneasca cu proprietarul de doua ori fara a-i impune cineva acest lucru. Caracterul il tradeaza rapid in aceasta situatie. Isi declara public incapacitatea de a refuza o intalnire pe care o califica acum drept “lobby”, dar si incapacitatea de a gasi solutia potrivita pentru reintroducerea Palatului Stirbey in circuitul turistic. Se bucura infantil de santierul care continua sa troneze de atatia amar de ani pe Calea Victoriei. Abuzeaza de doua nume, din care unul extrem de sonor, pentru a-si justifica inabilitatile. Specialistii de profil raman singurii avizati sa se exprime cu privire la fondul proiectului, nici eu, nici domnul Paleologu, care nu avem pregatirea necesara.”

Va multumesc.

Facebook Comments Box

36 Comments so far

Jump into a conversation
 1. UN SALAJEAN
  #1 UN SALAJEAN 22 March, 2011, 19:42

  FELICITARI si MULTUMIRI ECHIPEI “ANCHETEONLINE.RO”,in sfarsit prezinta cineva si adevarul care mocneste la poalele MESESULUI . VA RUGAM nu ne parasiti in continuare. DOAMNE-AJUTA !

  Reply this comment
 2. UN SALAJEAN
  #2 UN SALAJEAN 25 March, 2011, 20:08

  Andreea, în perioada 23-24 iunie 2009, Andrei Hodiș a participat la Forumul Economic al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică(OCDE), singurul participant din România la această reuniune. Scopul declarat al acestei întâlniri era găsirea de soluții pentru ieșirea din criză, să nu-mi spui acum că a fost acolo invitat pentru monumentala expertiză pe care o avea în domeniu, nu a fost așa, din fericire a mai fost un român pe acolo din partea unei internaționale, care știe atât de bine cum a ajuns Hodiș acolo și cu sprijinul cui? Ca prieten îți spun nu te avânta în a susține lucruri pe care nu le cunoști, dreptul la replică poate fi demontat punct cu punct, e atât de simplu. E bun elanul politic, dar trebuie făcut pe baze reale, nu intra în a afirma lucruri pe care puțin le cunoști. Te avertizez că nu cunoști nici 15% din faptul cum funcționează PDL Sălaj, ca fapt divers spune-mi câte statute PDL sunt la sediul organizației PDL Sălaj, să-ți spun eu? Andreea încă din 2009, Hodiș își pregătea aterizarea lină spre MAE, într-o zi cu soare pot să-ți spun lucruri pe care nu cred că ai vrea să le ști că sunt adevărate despre Organizația pe care o aperi cu atâta ardoare, ști atât de puțin și asta mă intrigă. Iar ieșirea ta cu dreptul la replică, vei vedea cum se va întoarce împotriva ta, nu acum pe mai târziu când așa zișii apropiați te vor lăsa baltă. Poți să faci politică, dar forța ta politică nu se măsoară în astfel de bătălii din start pierdute, forța politică se măsoară în voturi. Mare atenție, de câte ori ești în Sălaj primești informații trunchiate, un domn politic prieten cu tine, nu a putut să lase meciul de fotbal să vină la întâlnire, ei să vezi ce cuvinte frumoase a scos printre dinți când l-ai sunat. Nu-mi stă în caracter să le reproduc, sunt din categoria celor triviale. În concluzie, atunci când faci afirmații privitoare la PDL Sălaj, trebuie să cumpănești de două ori, te-aș vrea într-0 competiție politică în Sălaj și atunci să-ți vezi domnii care se guduresc pe lângă tine azi.Politica nu este economie, iar din păcate pe prima eu o cunosc foarte bine, să-ți povestesc ce competenți sunt directorii PDL din deconcentratele sălăjene, asta merită o discuție separată. Așadar, mai puțin avânt patriotard și mai multă cunoaștere. O primăvară frumoasă

  Reply this comment
 3. 1158865
  #3 1158865 31 March, 2011, 15:34

  What a lovely day for a 1158865! SCK was here

  Reply this comment
 4. Jared Porrello
  #4 Jared Porrello 13 April, 2011, 01:46

  Would it be possible to PM me and tell me few more thinks about this. I am really a fan of your blog.

  Reply this comment
 5. Ana Burries
  #5 Ana Burries 15 April, 2011, 06:08

  I’d have to set with you one this subject. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to speak my mind!

  Reply this comment
 6. Theodore Earnhart
  #6 Theodore Earnhart 16 April, 2011, 20:25

  What a very nice and insightful post! It’s a fact that muscle growth is highly dependent on what one is eating, what one is lifting, one’s genetics, and what one’s goal is (and you’ve got to have a well-defined goal or else you’d be chasing after your goal forever). In addition to that, one needs to have discipline and dedication to take it to the very end (attainment of the goal that one has set). It shouldn’t be a spur of the moment kind of thing. You need to follow through, just like in anything that you want to succeed in in life. And lastly, it’s all about making everything work together—working out without the proper diet won’t cut it, taking jar after jar of supplements won’t get you bulked up if you don’t pump iron. You need to make everything work together—the right workout program, a proper diet, supplements, and a healthy lifestyle.

  Reply this comment
 7. news
  #7 news 16 April, 2011, 21:39

  Your house is valueble for me personally. Kudos!…

  Reply this comment
 8. Respiratory Therapist Pay
  #8 Respiratory Therapist Pay 16 April, 2011, 22:37

  Nicely stated! – We researched Wiki about this but it did not have nearly as good facts – thanks a lot!

  Reply this comment
 9. how to grow taller
  #9 how to grow taller 16 April, 2011, 22:54

  My wife will get angry if she hears this. how to grow taller

  Reply this comment
 10. blog
  #10 blog 16 April, 2011, 23:18

  I located the admittance insightful do I’ve increased a real Trackback there found on my very own web site :)……

  Reply this comment
 11. list of informative speech topics
  #11 list of informative speech topics 17 April, 2011, 02:07

  You are accordingly interesting! I just never think You will find browse through just about anything like the when. Therefore excellent to come across someone that has a few principal ideas concerning that individual. realy be grateful for you will for the purpose of getting into that up. this unique nternet site is anything this can be desired along your world wide web, people utilizing the minimal amount of inspiration. functional job regarding bringing a product different to help any world wide web!

  Reply this comment
 12. Toko Baju
  #12 Toko Baju 17 April, 2011, 02:54

  Keep functioning ,great job!

  Reply this comment
 13. Philips Sonicare Flexcare
  #13 Philips Sonicare Flexcare 17 April, 2011, 03:38

  Thanks for the weblog loaded with a lot of information.

  Reply this comment
 14. hellowallet world savings wholesale
  #14 hellowallet world savings wholesale 17 April, 2011, 04:04

  hellowallet united states savings bonds value

  Reply this comment
 15. IRS Payment Plan
  #15 IRS Payment Plan 17 April, 2011, 04:43

  I was recommended this web site by my cousin. I’m not positive whether this submit is written via him as no one else understand such designated approximately my difficulty. You are incredible! Thank you!

  Reply this comment
 16. hellowallet icici bank account closing form
  #16 hellowallet icici bank account closing form 17 April, 2011, 04:51

  hellowallet personal finance software support

  Reply this comment
 17. Tax Penalty Abatement
  #17 Tax Penalty Abatement 17 April, 2011, 04:53

  I enjoy, lead to I found exactly what I was having a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  Reply this comment
 18. Jim
  #18 Jim 17 April, 2011, 05:46

  Great post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Reply this comment
 19. colon cleanse review
  #19 colon cleanse review 17 April, 2011, 06:46

  Hey – nice blog, just wanting round some blogs, seems a fairly nice platform You Are using. I’m presently using Drupal for a few of my sites but seeking to change certainly one of them over to a platform very much the same to yours as a trial run. Anything in particular you would suggest about it?

  Reply this comment
 20. grow taller exercises
  #20 grow taller exercises 17 April, 2011, 08:57

  I found your website while stumbling. It contains wonderful and helpful posts. I have spent lots of time looking through your site. You are doing the great work!

  Reply this comment
 21. Impotenz
  #21 Impotenz 17 April, 2011, 09:32

  I really like your blog concept, can you let me know the name of that or in which you downloaded this?

  Reply this comment
 22. Joann Fabrics Coupons
  #22 Joann Fabrics Coupons 17 April, 2011, 10:34

  Jo-Ann Fabrics and Crafts store is continuously growing these days and aside from physical stores, they also have an online store that you can visit if you want to buy craft and art materials.

  Reply this comment
 23. Twanda Kies
  #23 Twanda Kies 17 April, 2011, 10:40

  I have a few questions for you. How can I use this in every day life? Will it help me to follow what you have said here?

  Reply this comment
 24. sterydy
  #24 sterydy 17 April, 2011, 10:51

  I hoped much more from your article. I found it on Bing and hoped it will be better

  Reply this comment
 25. jezyk angielski
  #25 jezyk angielski 17 April, 2011, 11:43

  Just have to thank you for this news. This is kind of a thing I was looking for (Thanks Google

  Reply this comment
 26. psychic income
  #26 psychic income 17 April, 2011, 13:01

  I love the dear data you offer in your articles. I will be able to bookmark your blog and have my children check up here generally. I’m fairly positive they will be informed a variety of new stuff right here than anybody else!

  Reply this comment
 27. Unlock iPhone 3G
  #27 Unlock iPhone 3G 17 April, 2011, 13:04

  I have been reading out a few of your posts and it’s pretty nice stuff. I will make sure to bookmark your website. http://www.a1-article.com/Article/Get-extra-out-of-your-iPhone-with-Jailbreak-iPhone-3G/27412

  Reply this comment
 28. Oliver Liv
  #28 Oliver Liv 17 April, 2011, 13:06

  It’s excellent page, I was looking for something like this

  Reply this comment
 29. sordine per sassofono
  #29 sordine per sassofono 17 April, 2011, 14:13

  Thank you for your site post. Johnson and I are actually saving for a new e-book on this subject matter and your short article has made us to save the money. Your thoughts really solved all our concerns. In fact, greater than what we had known ahead of the time we found your fantastic blog. My spouse and i no longer have doubts and a troubled mind because you completely attended to the needs above. Thanks

  Reply this comment
 30. Ping Pong Glue
  #30 Ping Pong Glue 17 April, 2011, 14:19

  An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

  Reply this comment
 31. escorts
  #31 escorts 17 April, 2011, 15:50

  This is really fascinating, You’re an excessively skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to searching for more of your wonderful post. Additionally, I’ve shared your site in my social networks!-

  Reply this comment
 32. Igre
  #32 Igre 17 April, 2011, 15:51

  I really enjoyed this site. It’s nice when you find something that is not only informative but entertaining. Greet!

  Reply this comment
 33. bariatric surgery
  #33 bariatric surgery 17 April, 2011, 17:33

  Search engine marketing wants a superb search engine optimizer plan. Simply one of these strategies can make a giant distinction in your sites place and firm your web site brings you.

  Reply this comment
 34. school scholarships for single moms
  #34 school scholarships for single moms 17 April, 2011, 20:17

  I am definitely pleased I have located it info. Nowadays web owners article only around rumours in addition to internet that might be actually frustrating. The best web site using interesting written content, that’s a few things i will want. Thanks for keeping this web site, I’ll always be seeing the item. Is the next step news letters? Can not understand that it is.

  Reply this comment
 35. escorts
  #35 escorts 17 April, 2011, 21:02

  magnificent points altogether, you simply gained a logo reader. What may you recommend about your submit that you just made a few days ago? Any positive?

  Reply this comment
 36. hellowallet swiss bank account interest rates
  #36 hellowallet swiss bank account interest rates 17 April, 2011, 22:06

  hellowallet bank accounting advisory series

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.