Basescu a pierdut procesul cu deputatul PSD Mugurel Surupaceanu

Basescu a pierdut procesul cu deputatul PSD Mugurel Surupaceanu

by May 30, 2011 2 comments

Presedintele Traian Basescu a pierdut procesul cu deputatul PSD, Mugurel Surupaceanu, in care ii cerea daune morale pentru ca acesta i-a adus unele acuzatii referitoare la favorizarea consumului de etnobotanice de catre presedintie. Judecatoria sectorului 5 a respins ca nefondata actiunea lui Basescu indreptata impotriva lui Surupaceanu. Decizia poate fi atacata cu recurs.

“E un semnal foarte bun. Tin sa multumesc, pe aceasta cale, si presei, care a aratat că Traian Băsescu are o problema. Sper ca am reusit sa castigam o lupta chiar si cu presedintele tarii, care a ales sa fie de cealalta parte, nu a celor care se lupta cu drogurile”, a declarat Mugurel Surupăceanu, dupa anuntarea deciziei Judecatoriei.

Pe 18 mai, seful statului s-a prezentat la Judecatoria Sectorului 5, pentru a fi audiat in procesul de calomnie pe care i l-a intentat deputatului PSD. “Cuvantul rostit de politicieni este atat de lipsit de responsabilitate, incat cred ca justitia ar trebui sa faca ceva”, spunea Basescu, inainte de inceperea audierilor. Traian Basescu l-a dat in judecata pe Mugurel Surupaceanu la 31 martie 2010, cerând instantei sa il oblige pe parlamentar sa ii plateasca daune morale simbolice, pentru afirmatiile facute de acesta in legatura cu interesul PDL si al Administratiei Prezidentiale in privinta sustinerii si favorizării consumului drogurilor usoare. Surupaceanu a declarat, in luna februarie 2010, ca “grupuri de interese” din PDL au legatura cu afacerea produselor etnobotanice si anunţa ca, incepand cu 15 februarie, va strânge semnaturi pentru infiinţarea unei comisii parlamentare de ancheta. Mai mult, Surupaceanu spunea, la vremea respectiva, ca decizia Guvernului Boc, ca produsele etnobotanice interzise sa fie distruse in zece zile de la intrarea în vigoare a OUG, a dat posibilitatea comerciantilor de a vinde aceste droguri uaoare catre populatie, prin lichidarea stocurilor la preturi foarte mici, sau catre traficantii de droguri.

Facebook Comments

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Marian din...Berceni
  #1 Marian din...Berceni 1 June, 2011, 16:26

  Nici nu stiu daca sa va felicit sau sa-mi para rau…Acum trebuie sa va uitati mai des si pe fereastra si la …tocurile ferestrelor, ca nu cred ca va va lasa marinarul betiv sa scapati asa usor.Deci mare atentie si….nu va lasati !

  Reply this comment
 2. sorin
  #2 sorin 1 June, 2011, 20:12

  asta da dictatura!Justitia sub papucul lui baselu!!! Ha.Ha.Ha…

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.