Csibi Barna a intrat in afaceri: vinde materiale cu caracter iredentist

Csibi Barna a intrat in afaceri: vinde materiale cu caracter iredentist

by May 8, 2011 0 comments

Dupa ce a fost dat afara de la ANAF, Csibi Barna se ocupa cu comercializarea de materiale cu caracter  iredentist si revizionist. Acesta a fost prezent in acest weekend la targul organizat de Zilele municipiului Sfantu Gheorghe cu un stand la care comercializa carti, stegulete si materiale cu stema Ungariei Mari si tricouri imprimate cu mesajul „Tinutul Secuiesc nu e Romania” sau pe care aparea stema Romaniei fara Transilvania. „Ce sa fac, trebuie sa traiesc si eu din ceva”, a declarat Barna, intervievat de jurnalisti.

Organizatorii targului au declarat ca Csibi Barna a inchiriat spatiul sub numele unei firme si nu aveau de unde sa stie ce marfa comercializeaza.

“A platit spatiul, raspunde pentru materialele pe care le vinde. Noi de unde sa stim ce scrie pe tricouri? (…) Nu suntem inainte de 1989 ca sa controlam marfa. Sigur, nu ne bucuram ca este aici, la Sfantu Gheorghe, nu suntem multumiti, dar asta e, nu avem ce face. Cine trebuie, sa verifice daca e legal sau ilegal ce vinde si daca e cazul sa-l amendeze”, a declarat managerul public al municipiului Czimbalmos Csaba.

La randul sau, prefectul Gyorgy Ervin a declarat ca va dispune verificarea acestei situatii.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<