19 ani de inchisoare pentru cel care l-a ucis pe interlopul Mararu

19 ani de inchisoare pentru cel care l-a ucis pe interlopul Mararu

by July 28, 2011 2 comments

Cristian Chilat, cunoscut sub porecla de Falau, a fost condamnat miercuri de judecatorii Tribunalului Neamt la 19 ani de inchisoare cu executare pentru crima savarsita pe 14 noiembrie 2010 in Cafe Latino din Piatra Neamt. Chilat l-a impuscat mortal pe interlopul Gheroghe Mararu si a tras trei gloante si in fratele acestuia, Bogdan Mararu.

La aceasta pedeapsa se adauga un spor de trei ani de inchisoare dintr-o condamnare anterioara, Falau fiind eliberat atunci inainte de termen. In acest fel, Chilat va sta dupa gratii timp de 19 ani.

Magistratii au hotarat ca pedeapsa complementara interzicerea unor drepturi pe o perioada de 8 ani.

Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Pe 14 noiembrie 2010, Falau a intrat inarmat cu un pistol in Cafe Latino din Piatra Neamt si l-a impuscat mortal pe Gheorghita Mararu, un interlop din judetul Neamt.

De asemenea, Falau l-a ranit cu trei gloante si pe Bogdan Mararu, fratele victimei.

Intre agresor si victime au existat relatii conflictuale de-a lungul anilor soldate cu incendieri de autoturisme de lux si violente.

Imediat dupa savarsirea crimei fostul sef al politiei Neamt Aurelian Vasea Soric le-a luat apararea victimelor sustinand intr-o conferinta de presa sa cei doi nu sunt interlopi pentru ca fac camatarie. Urmare a acestor declaratii, dar si a faptului ca intre fostul sef al politiei Neamt si clanurile de interlopi au planat suspiciuni de legaturi dubioase, Aurelian Vasea Soric a fost exclus din politie.

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
  1. BOGDAN UNGUREANU
    #1 BOGDAN UNGUREANU 29 July, 2011, 00:37

    Pai cam mult,19 ani,merita ala sa moara,acuma sa antalnit cu yeti :))))

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.