Omul volatil

Omul volatil

by September 7, 2011 0 comments

Nicicand n-am intalnit un individ atat de volatil precum Sorin Oprescu. Omul asta declara un lucru la 17.55 si la 18.00 rosteste contrariul cu o seninatate care te lasa perplex. Plimbandu-se ca o ratoi cu mainile adanc infipte in buzunare, insotit de o gasca de laudatori, eventual cateva camere de luat vederi intotdeauna prietenoase, edilul general minte cu aceeasi dezinvoltura cu care traverseaza pe verde. Las in plata Domnului recordurile consemnate pe bani in catastife dubioase sau programul molecular de la birou. Dar nu pot trece cu vederea ultima declaratie potrivit careia, va candida ca independent pentru un nou mandat, dar sub sigla USL. Cand se uita in oglinda, Oprescu vede un impostor. Grav este ca se simte de minune in asa rol.

Dupa patru ani de mandat, primarul bate campii ca in prima zi. Centrul istoric, Esplanada, casele nationalizate ce colcaie de tigani, strazile reparate pe sume ametitoare, bordurile celebre, chiria pentru sediu, ceasurile aurite, trecerile de pietoni de 70.000 de euro, transportul public la pamant sunt doar cateva dintre realizarile de exceptie ale edilului.

Dar Oprescu si este. Este revolutionar, evacuat candva si mai este mostenitor a 140.000 de euro de la tatal sau, fost ofiter de Securitate. Da, acesta este Oprescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.