Functii in institutiile de stat create special pentru UNPR

Functii in institutiile de stat create special pentru UNPR

by October 4, 2011 0 comments

Sute de mineri au fost disponibilizati de la inceputul anului, insa in companiile energetic se infiinteaza directii noi, pe criteria politice. La Complexul Rovinari s-a decis crearea Directiei de Dezvoltare si Relatii cu Comunitatea. Imediat s-a gasit si un sef: Marius Vlaicu, presedintele UNPR Gorj. Chiar daca la orice companie de stat posturile se ocupa in urma unui concurs, noul sef recunoaste ca nu a dat examen, dar se declara convins ca va fi testat.

“Nu este o functie ocupata prin concurs, urmeaza sa sustin, probabil, anumite teste. Este o functie de nominalizare”, spune Vlaicu.

“Dan Vlaicu va coordona activitatea de mentinere si dezvoltare cu populatia aflata in perimetrul nostru de activitate, de asemenea cu primariile si consiliile locale, cu institutiile de invaţamant si ONG”, spune purtatorul de cuvant CE Rovinari, Diana Milea.

In celalalt capat al ţarii, la Iaşi, un alt politician a reusit sa razbata abia dupa ce a trecut in barca UNPR. Un proiect depus în 2008 la Camera Deputatilor de Tudor Ciuhodaru a obtinut o finantare de doua milioane de euro, abia acum. Asta dupa ce parlamentarul a trecut la putere, din tabara opozitiei.

“Sunt doua structuri medicale ce vor fi finantate corespunzator astfel incat iesenii sa aiba ceea ce si-au dorit: o noua structura de urgenta care va trata intreaga patologie traumatica si toxicologica in asa fel incat pacientul sa nu mai fie plimbat intre spitale si, evident, un spital oncologic in care sa se poata trata oricine are nevoie de o astfel de interventie”, spune Ciuhodaru.

Unitatea de urgenta va functiona in vechile cladiri ale Spitalului de Urgenta, va avea personalitate juridica si va fi in directa subordine a Ministerului Sanatatii.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.