Prima femeie judecator-militar din Romania. Sotul ei a pierit in accidentul de la Tuzla

Prima femeie judecator-militar din Romania. Sotul ei a pierit in accidentul de la Tuzla

by October 18, 2011 1 comment

Judecatoarea Simina Avram este prima femeie magistrat militar, in urma deciziei de marti a Sectiei de judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), care a aprobat transferul judecatoarei de la Tribunalul Mures la Tribunalul Militar Cluj. Ea este sotia unuia din aviatorii ce au pierit in tragedia de la Tuzla din noiembrie 2010.
Membrii CSM au avizat cererea de transfer, in regim de urgenta, la o zi dupa primirea ordinului ministrului Apararii Nationale prin care Siminei Avram i s-a acordat gradul militar de locotenent major in Armata Romana.
‘Solicitarea mea este determinata de considerente morale, intrucat sotul meu, capitan comandor-pilot Avram Sorin Traian a decedat pe data de 1 noiembrie 2010, in urma catastrofei aeriene de la Campia Turzii’, arata judecatoarea in cererea de transfer adresata CSM

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Mihai
    #1 Mihai 18 October, 2011, 17:48

    Desi in continutul articolului mentionati in mod corect ca sotul judecatoarei a murit in accidentul aviatic de la Campia Turzii din 01.11.2010, totusi in titlul articolului vorbiti de accidentul de la Tuzla din luna iulie 2010.
    Rog corectati eroarea.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.