A fost prins barbatul care a decapitat un preot din Constanta

A fost prins barbatul care a decapitat un preot din Constanta

A fost prins barbatul care a decapitat un preot din Constanta

by November 23, 2011 0 comments

Procurorii din Constanta au resusit sa-l identifice pe autorul oribilei crime din comuna Ghindaresti. Este un vorba de un barbat de 50 de ani, Simion Ivan, care a ucis si decapitat un preot, dupa ce fata bisericeasca i-ar fi cerut sa intretina relaxii sexuale. Simion Ivan a fost retinut miercuri pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si profanare de morminte si va fi dus in fata lunui judecator cu propunere de arestare preventiva.
Din primele cercetari a reiesit ca, in noaptea de 18 spre 19 noiembrie 2011, calugarul a mers in casa vecinului sau Simion Ivan, unde cei doi au consumat bauturi alcoolice.
La un moment dat, calugarul i-ar fi facut propuneri indecente vecinului sau, intre cei doi avand loc o altercatie. Simion Ivan l-a lovit in cap cu un ciocan pe calugar, dupa care l-a decapitat cu un cutit.
”Acasa la suspect era calugarul, cei doi band impreuna. Calugarul i-a facut amicului sau propuneri indecente, iar acesta s-a enervat si l-a omorat”, sustin anchetatorii.
Sambata, o femeie a alertat autoritatile sunand la numarul unic de urgente 112 dupa ce, intr-un sant de pe marginea unei strazi din comuna Ghindaresti, a gasit un sac din rafie cu urme de sange in care se afla ceva si care era legat cu sarma la ambele capete. In sacul respectiv criminalistii au gasit corpul unui barbat decapitat.
Ulterior, politistii au depistat ca victima, Alexe Artiom, de 40 de ani, era un fost calugar de la o manastire ortodoxa de rit vechi din judetul Tulcea.
Pentru diferite perioade de timp, barbatul revenea la locuinta lui din Ghindaresti sau pleca sa munceasca in strainatate, de trei luni acesta aflandu-se in localitatea natala. Existenta si-o castiga prestand diferite munci ocazionale, ca zilier, pe raza comunei

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.