Adriean Videanu, posibil candidatul PDL la Primaria Capitalei

Adriean Videanu, posibil candidatul PDL la Primaria Capitalei

by December 16, 2011 0 comments

Adriean Videanu ar putea fi candidatul PDL la Primaria Capitalei, insa decizia finala va fi luata in urma unor studii sociologice, a declarat, vineri, la Bistrita, secretarul general al PDL, Ioan Oltean, citat de Agerpres: “Adriean Videanu poate fi unul dintre candidatii pe care organizatia municipiului Bucuresti ii are in vedere. In momentul acesta, organizatia testeaza, cerceteaza mai multe posibilitati in ce priveste Primaria municipiului Bucuresti si va asigur ca PDL va avea un candidat, care va putea fi Videanu sau oricare altul, ce va rezulta in urma unor studii sociologice pe care o sa le facem. Vom iesi cu un candidat care sa ne asigure garantia ca vom castiga Primaria Municipiului Bucuresti. Va asigur ca o vom recastiga, avem toate sansele in privinta aceasta.”

Intrebat de ce PDL amana anuntarea candidatilor pentru alegerile locale, Ioan Oltean a replicat ca jurnalistii nu trebuie “sa poarte grija” partidului, deoarece acesti candidati exista si vor fi anuntati la momentul oportun.

“As vrea sa va spun un singur lucru: nu purtati grija PDL, va rog eu foarte mult, in ce priveste candidatii. PDL are si va avea candidati atat pentru alegerile locale, cat si pentru alegerile parlamentare si la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, si la nivelul tuturor celorlalte judete, nu se pune problema aceasta. Nu inseamna ca daca nu iesim acum si nu strigam in fata voastra cine sunt candidatii nostri nu ii si avem. Ii avem, stau acolo unde trebuie sa stea, sa munceasca, si o sa apara atunci cand vor trebui sa apara”, a incheiat Ioan Oltean.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.