Peste 1.000 de masini sunt blocate in zapada

Peste 1.000 de masini sunt blocate in zapada

by January 27, 2012 0 comments

Peste 1.000 de autovehicule sunt inca blocate pe autostrazi, drumuri judetene si drumuri nationale din cauza zapezii si a conditiilor meteo nefavorabile din ultimele 36 de ore, autostrazile A1, A2 si A4 sunt în continuare blocate si mai multe drumuri judetene si comunale. Conform IGSU, 53 de drumuri nationale sunt blocate total sau partial, pentru deszapezire.
”În Tulcea si Constanta sunt închise 131 de drumuri judetene. În Tulcea toate drumurile nationale au fost închise de joi dupa-amiaza, din dispozitia prefectului. Unele dintre acestea au fost închise temporar, doar pentru ca utilajele de deszapezire sa poata actiona. În Constanta aproape toate drumurile judetene au fost închise preventiv.
Oficialul IGSU a afirmat ca în cursul zilei de joi aproximativ 2.300 de persoane au fost salvate si evacuate, dintre acestea 77 – din Afumati, Popesti si Sindrilita – au fost cazate de autoritatile publice locale.
Aproximativ 55 de localitati din tara au ramas izolate din cauza drumurilor comunale blocate. Alte 139 de localitati din Buzau, Calarasi, Giurgiu, Arges, Dâmbovita si Constanta au alimentarea cu energie electrica întrerupta, partial sau total. Acestea se adauga celor aproape 120 de localitati în care nu s-a putut remedia alimentarea cu energie electrica sau în care înca se lucreaza la acest lucru.
Aproape 3.800 de oameni – politisti, jandarmi, politisti de frontiera, pompieri, militari MApN, lucratori ai CNADNR – au participat la actiunile din ultimele 24 de ore.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.