Andreea Paul Vass renunta la postul de ministru. Mama ei este in conflict de interese

Andreea Paul Vass renunta la postul de ministru. Mama ei este in conflict de interese

by February 8, 2012 1 comment

Andreea Paul Vass a anuntat marti seara ca a refuzat nominalizarea pentru functia de ministru al Economiei, invocand motive personale. Adevaratul motiv a aparut miercuri dimineata, cand Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat ca Marioara Vass, mama Andreei Vass si consilier local in comuna Bobota (judetul Salaj), este in conflict de interese.

“Am refuzat nominalizarea. Argumentele sunt personale. Nu am de gand sa fac rabat de la acest drum. Sobru, echilibrat, intotdeauna am lucrat cu pasiune. Au fost voci in PDL care m-au sustinut foarte puternic. Este o decizie personala. Le multumesc colegilor din PDL care si-au pus increderea in mine”, a declarat marti seara Andeea Paul Vass.

Marioara Vass este acuzata ca a votat in cadrul Consiliului Local din Bobota semnarea a doua contracte in valoare de 21.180 lei, intre SC MAVAS M&G SRL (societate în cadrul careia Marioara Vass detine calitatile de administrator si asociat unic) si doua unitati de invatamant prescolar, finantarea acestor contracte fiind asigurata din bugetul comunei Bobota.

Andreea Paul Vass, care a fost consiliera a premierului demisioanr Emil Boc, a fost propusa de acesta la ministerul Economiei în noul Cabinet, ea obtinand însa în interiorul PDL cel mai mic numar de voturi dintre cei nominalizati în noul Cabinet.

In consecinta, liderii PDL au facut o noua propunere pentru Ministerul Economiei in persoana lui Cristian Haiduc, in  prezent presedintele Agentiei Nationale pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, din cadrul Ministerului Economiei.

El este si presedintele organizatiei PDL Campia Turzii, oras din judetul Cluj.

Cristian Haiduc are o avere importanta: sase terenuri in judetul Cluj, o casa de vacanta in comuna Ciurila (Cluj) si un spatiu comercial in orasul Campia Turzii, doua autoturisme, opt conturi bancare cu 280.000 lei si 2.500 euro, actionar la cinci companii: Indagra Transilvania SRL, Gossner SRL (Campia Turzii), Gossner Club SRL (Campia Turzii), Depagro Transilvania SRL (comuna Tritenii de Jos, judetul Cluj), Old Mob SRL.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. margareta
    #1 margareta 8 February, 2012, 16:53

    Imi pare bine ca doamna VASS nu este in noul guvern propus de PDL.
    Doamna Sulfina Barbu avea dreptate.Este aroganta si cum spunnem noi mai popular =smechera=.Bine ca s-a aflat din timp de afacerile mamei sale de care sant convisa ca Boc nu stia. Deci putea compromite tot de la inceput.Bine ca s-a retras din timp.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.