Mihail Boldea va fi adus azi in tara

Mihail Boldea va fi adus azi in tara

by March 27, 2012 0 comments

Deputatul Mihail Boldea va fi adus marti in tara si va fi prezentat Inaltei Curti de Casatie si Justitie in vederea confirmarii mandatului de arestare preventiva, informeaza DIICOT. El va calatori cu un avion din Kenya la Amsterdam, fiind insotit de un consul roman, iar in Olanda va fi retinut de catre o echipa de politisti romani.

”Urmare a  demersurilor autoritatilor judiciare nationale, precum si a altor institutii cu responsabilitati si cu sprijinul autoritatilor din mai multe state, s-a procedat la punerea in executare a mandatului de arestare preventiva, emis la data de 22 martie, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe numele inculpatului Boldea Mihail”, precizeaza DIICOT.
Deputatul Mihail Boldea este acuzat ca este liderul unui grup infractional care se ocupa cu inselaciuni imobiliare, prejudiciul fiind de peste 1,5 milioane euro.
Pe 17 martie, el a parasit teritoriul Romaniei cu o masina si in ziua urmatoare a ajuns in Turcia, de unde a luat o cursa de avion si a ajuns in Kenya.
DIICOT a solicitat Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a deputatului pentru 29 de zile, dupa care el a fost dat in urmarire internationala.
Mihail Boldea s-a predat duminica seara la Consulatul Romaniei din Nairobi, capitala Kenyei.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.