A inceput pomana electorala. PNL Suceava ofera un autoturism Dacia Logan la tombola

A inceput pomana electorala. PNL Suceava ofera un autoturism Dacia Logan la tombola

by April 2, 2012 0 comments

PNL Suceava va organiza in municipiul Suceava o tombola cu premii constand intr-un autoturism Dacia Logan, aparate electrocasnice si electronice, la care pot participa persoanele care isi vor exprima votul in ziua alegerilor locale, transmite Mediafax. Presedintele PNL Suceava, Alexandru Baisanu, candidat al USL pentru functia de primar al Sucevei, a declarat ca aceasta tombola este o actiune de motivare a populatiei sa participe la vot.El a spus ca in democratie oamenii trebuie sa aiba un interes pentru a fi convinsi sa mearga la vot, iar acum lumea spune ca este satula de politicieni din cauza actualei guvernari, care i-a dezamagit.

“Unii nu mai vin la vot si spun ca sunt satui de politicieni. Incercam sa-i convingem ca pot castiga o Dacia Logan daca participa la vot. Vor mai fi si alte premii, aparate electrocasnice, cum ar fi aspiratoare sau electronice, laptop-uri, tablete, telefoane mobile”, a precizat Baisanu.

El a spus ca de regulament se vor ocupa juristii PNL Suceava, adaugand ca membrii PNL nu pot participa la tombola.

Baisanu a explicat ca populatia trebuie sa vina in numar cat mai mare la alegeri intrucat, in conditiile actualei legi electorale, un primar este ales cu numarul cel mai mare de voturi, si nu cu majoritate.

“Acum, cu legea nedemocratica promovata de PDL, nu majoritatea decide care este primarul intr-o localitate, ci castiga cel care are cele mai multe voturi. De aceea este bine ca la aceste alegeri sa vina cat mai multi alegatori, daca se poate peste 70 la suta dintre ei, pentru ca primarul ales sa fie legitim”, a spus Baisanu.

El a sustinut ca tombola nu avantajeaza vreun candidat, ci determina o prezenta mai mare la urne.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.