Monica Macovei: L-as urma pe Ungureanu in miscarea politica a acestuia

Monica Macovei: L-as urma pe Ungureanu in miscarea politica a acestuia

by April 10, 2012 0 comments

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat luni seara la B1TV ca l-ar urma pe premierul Mihai Razvan Ungureanu in miscarea politica anuntata de acesta saptamana trecuta si ca, probabil, la fel ar face si Cristian Preda si alti membri PDL. “Este decizia lui Mihai Razvan Ungureanu. M-a bucurat foarte mult ce a spus, ca se gandeste la o miscare noua, este necesara o miscare noua in Romania. Si eu am avut astfel de ganduri. Cum vrea sa o faca nu stiu, dar categoric nu poti doar sa te pui in fruntea PDL asa cum el este astazi. PDL nu s-a curatat, cum nu s-au curatat nici celelalte doua, trei partide, desi sunt in opozitie, pentru ca in opozitie se curata partidele, dar sunt aceiasi baroni, dar o parte din PDL poate sa constituie baza acestui partid. Daca se gandeste sa construiasca pe acest PDL, pe o parte se poate construi, nu in totalitate. Poate se gandeste la o miscare total noua”, a declarat Macovei.

Intrebata daca l-ar urma pe Mihai Razvan Ungureanu intr-o noua miscare politica, Monica Macovei a raspuns: “Probabil ca da”. Ulterior, intrebata daca este un grup in PDL care ar vrea sa mearga alaturi de Ungureanu, Macovei a spus: “N-am discutat, dar cred ca exista. Pot sa va spun despre mine si probabil la fel ar fi si in cazul lui Preda (Cristian Preda – n.r.). Asta pot sa va spun, nu am discutat cu altii”. “Eu sunt pentru orice formatiune noua pe partea dreapta formata din oameni integri”, a subliniat vicepresedintele PDL.

Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat saptamana trecuta noul proiect politic. El a spus ca simte cum mase de intelectuali, “patura urbana educata”, ii bat la usa.

El a aratat ca simte vocea celor dezamagiti si care nu se mai prezinta la alegeri pentru a-si exercita dreptul de vot, potrivit Mediafax.

“Simt aceasta asteptare, vine spre mine pe diferite canalele. Sunt in teritoriu, sunt in Bucuresti, ma intalnesc cu prietenii, primesc telefoane, am dialoguri, simt aceasta asteptare. Ea se va structura intr-un fel, dar mai are nevoie de un ingredient care este necesar si acesta este recunoasterea succesului in materie de administrare. Ori succesul in materie de administrare nu se instaleaza la doua luni de la investirea in functie, mai are nevoie de cel putin o luna si acesta este motivul pentru care doresc sa merg in Parlament si sper ca distinsii membri ai corpului legislativ sa accepte si sa spun ce am reusit sa fac. Atunci probabil apare turnesolul acestei actiuni”, a spus Ungureanu, la Realitatea TV.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.