Senatorul Gyorgy Frunda va candida din partea UDMR la Primaria Targu Mures

Senatorul Gyorgy Frunda va candida din partea UDMR la Primaria Targu Mures

by April 12, 2012 0 comments

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda va candida la Primaria Targu Mures, inlocuindu-l in cursa electorala pe Vass Levente, anuntat candidat in urma cu cateva luni, informeaza Mediafax. Gyorgy Frunda a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca a luat aceasta decizie “din spirit de echipa”, “intr-un moment dificil pentru UDMR si comunitatea maghiara”.Senatorul UDMR a spus ca a luat decizia de a candida in urma cu trei zile, “din spirit de echipa”, la solicitarea liderilor Uniunii, “intr-un moment dificil pentru UDMR si comunitatea maghiara” si din dorinta de a oferi orasului o alternativa la actuala administratie, careia i-a imputat lipsa de transparenta a fondurilor publice.

“Stiu ca va fi foarte greu. Nu voi reusi nici singur, nici impreuna cu UDMR, nici impreuna cu comunitatea maghiara, ci doar impreuna cu romanii si ungurii. Mesajul meu e foarte clar, vreau sa fiu primarul tuturor targumuresenilor, al romanilor si al ungurilor, al ungurilor si al romanilor, al intelectualilor si al saracilor, al tinerilor si al batranilor, al femeilor si al barbatilor”, a precizat Gyorgy Frunda.

La Primaria Targu Mures isi anuntasera candidatura Benedek Imre (PCM), Vass Levente (UDMR) si Smaranda Enache (independent).

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.