Premierul desemnat, Victor Ponta, l-a scos de pe lista pe Victor Alistar

Premierul desemnat, Victor Ponta, l-a scos de pe lista pe Victor Alistar

by May 3, 2012 0 comments

“Pentru a nu pune in pericol procedura de investire a Guvernului, am convenit cu domnul Victor Alistar sa nu faca parte dintre ministrii pe care ii voi propune Parlamentului”, a anuntat, joi, premierul desemnat Victor Ponta. Reamintim ca Agentia Nationala de Integritate (ANI) a comunicat oficial un punct de vedere potrivit caruiaAlistar ar aveao interdictie legala de a ocupa o functie sau o demnitate publica in urma unei decizii a Curtii Constitutionale. Alistar a contestat punctul de vedere al ANI si, in prima faza,a fost sustinut de Victor Ponta.Ponta a mai anuntat ca programul de guvernare al noului Cabinet va fi depus joi seara la Parlament.

Cele mai importante declaratii ale lui Victor Ponta:

Ideea unui departament pentru transparenta, dialog si relatia cu societatea civila in subordinea primului ministru este o idee la care tin foarte mult.

Domnul Alistar a creionat principiile acestui departament si le voi include in programul de guvernare.Nu voi mai propune un alt nume pentru acest departament, va ramane in programul de guvernare departamentul si aceste principii.

Programul de guvernare va fi depus joi seara la Parlament.

Duminica sau luni dimineata sunt sanse sa finalizam cu bine negocierile cu FMI, este important acest lucru pentru a da un semnal de stabilitate.

Luni, dupa investire, putem avea prima sedinta de Guvern.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<