Promisiunile electorale ale lui Marian Vanghelie: 100 de lei lunar pentru pensionari

Promisiunile electorale ale lui Marian Vanghelie: 100 de lei lunar pentru pensionari

by May 24, 2012 2 comments

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, ca a demarat un proiect prin care circa 5.000 de pensionari din sectorul sau, cu pensii sub 500 de lei, vor primi tichete sociale in valoare de 100 de lei lunar, timp de un an, in baza carora vor putea sa-si cumpere alimente, relateaza Mediafax. “Este un proiect social, nu e singurul. Nu inseamna campanie electorala. Sunt in campanie de 12 ani si in fiecare zi cand ma scol si cand ma culc ma gandesc ce pot sa cred cand sunt in campanie electorala”, le-a spus Vanghelie jurnalistilor pe treptele Salii Palatului, inainte de a intra sa le prezinte proiectul celor cateva mii de pensionari stransi deja in sala.Vanghelie a spus ca prin acest proiect, inceput in baza Legii 416, pensionarii cu pensie sub 500 de lei vor primi cate 100 de lei pe o perioada de un an, iar cu aceste tichete vor putea sa-si achiztioneze alimente, dar nu bauturi alcoolice.

“De acest proiect vor beneficia in prima faza aproape 5.000 de pensionari. Vom identifica exact cati sunt sub acest prag de 500 de lei. Sunt tichete sociale, in baza tichetului isi pot cumpara alimente, dar nu bauturi alcoolice. De maine incepe proiectul, se impart aceste tichete, banii au fost propusi pe bugetul local. Am identificat sursa de finanare, am gasit formule, de maine oamenii vor putea beneficia de aceste tichete sociale”, a spus Vanghelie.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a intalnit, joi, la Sala Palatului, cu cateva mii de pensionari din sector, carora le-a prezentat acest proiect

Facebook Comments

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. peteanu
  #1 peteanu 18 August, 2012, 19:08

  Ma numesc Peteanu Petruta locuiesc in Bucuresti Str.Baciului nr 3 Bl 7 .Sector 5.
  Toti locatari sunt revoltati ,dar nu au curajul sa reclame.
  Adinistraorul de bloc ne fura,a luat fondul de rulment al locatarilor fara sa intrbe si l-a folosit fara sa stim nimic ne impune sa schimbam REPARTITOARELE ceea ce e ilegal.
  Ameninta ca opreste apa sau caldura daca u dam 50 lei.Asta frecvent ,nu ne da chitante!!!!!!,de cand e administratora a schimbat TV, in plasma mare,e plina de aur,excursii la greci cu saptamanile,mobila schimbata,etc. SI E DOAR O SIMPLA PENSIONRA
  Ne ameninta ca ea are treaba mereu la C.V.Tudor.pentru ca e la partid,si el a trimis-o in excursie…..
  Poate se trimite un control ca nu avem nici comisie de cenzori si abuzuri sut!!!!!
  Va multumesc!!!!

  Reply this comment
 2. bees
  #2 bees 26 February, 2013, 22:07

  Nu-l costa nimic sa promita.

  Reply this comment

<