Premierul Victor Ponta a plecat la Bruxelles pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta a plecat la Bruxelles pentru Consiliul European

by June 28, 2012 0 comments

Premierul Victor Ponta a plecat joi dimineata spre Bruxelles, insotit de ministrul de Externe si de cel al Afacerilor Europene, anunta Mediafax. Delegatia premierului s-a urcat intr-un avion de linie Tarom, care a fost garat in fata salonului oficial al aeroportului. Dupa ce au urcat jurnalistii, la avionul aflat in fata salonului oficial au fost aduse de la terminalul aeroportului, cu un autobuz, persoanele care au cumparat bilet pentru cursa Tarom spre Bruxelles. Ulterior, au urcat in aeronava premierul si membrii delegatiei oficiale.Curtea Constitutionala a decis miercuri ca presedintele Romaniei reprezinta tara la reuniunile Consiliului European, in calitate de sef al statului, aceasta atributie putand fi delegata de catre acesta, in mod expres, prim-ministrului.

Programul vizitei la Bruxelles a primului ministru nu este deocamdata cunoscut.

Miercuri seara, Guvernul a transmis ca primul-ministru va efectua “o vizita” la Bruxelles, in perioada 28-29 iunie, si ca Biroul de presa va pune la dispozitia mass-media, in timp util, informatii referitoare la programul premierului.

Dupa decizia Curtii Constitutionale, premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca va merge “evident” la Bruxelles, la Consiliul European.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.