Presedintele Basescu a acceptat nominalizarea lui Puiu Hasotti la ministerul Culturii

Presedintele Basescu a acceptat nominalizarea lui Puiu Hasotti la ministerul Culturii

by June 22, 2012 0 comments

Presedintele Traian Basescu a acceptat, vineri, nominalizarea senatorului PNL Puiu Hasotti pentru portofoliul Culturii, anunta posturile de stiri. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a declarat pentru B1TV ca este suficient faptul ca Puiu Hasotti a depus acea declaratie la o institutie a statului, chiar daca nu la Administratia Prezidentiala, si a declarat public ca nu a plagiat. Ceremonia de investitura va avea loc in decursul zilei de luni.“Ceremonia de depunere a juramantului de investitura a domnului Puiu Hasotti in functia de ministru al Culturii si Patrimoniului National va putea avea loc luni, la Palatul Cotroceni. Presedintia considera ca declaratia domnului Hasotti exista, ea fiind depusa la Guvernul Romaniei”, a declarat Bogdan Oprea, citat de Agerpres.

Presedintele Traian Basescu i-a solicitat, joi, premierului Victor Ponta sa transmita o declaratie pe propria raspundere a ministrului desemnat pentru portofoliul Culturii, Puiu Hasotti, care sa ateste ca teza de doctorat a acestuia si celelalte opere stiintifice nu constituie plagiat.

Tot joi, Puiu Hasotti a anuntat ca a depus la Guvern declaratia pe propria raspundere ceruta de presedintele Traian Basescu privind teza sa de doctorat. “Depun aceasta declaratie la cabinetul domnului prim-ministru Victor Ponta care va decide asupra oportunitatii inaintarii ei catre dumneavoastra”, a declarat Puiu Hasotti, la Palatul Victoria. El a aratat ca lucrarile sale sunt creatii proprii si nu sunt susceptibile de plagiat.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.