Senatoarea Sorina Placinta a trecut la PNL. Radu Berceanu: E o placinta din punct de vedere politic

Senatoarea Sorina Placinta a trecut la PNL. Radu Berceanu: E o placinta din punct de vedere politic

by June 13, 2012 0 comments

Senatorul Sorina Placinta si-a anuntat, in sedinta de miercuri a plenului Senatului, demisia din PDL si afilierea la grupul parlamentar al PNL. “Va anunt ca incepand de astazi incetez activitatea in grupul PDL si voi activa in grupul PNL”, a anuntat fostul ministru de la tribuna Senatului, la inceputul sedintei de plen, potrivit Mediafax. Senatoarea a surprins atunci cand a anuntat ca motiunea de cenzura  la adresa guvernului Ungureanu, pe 27 aprilie. Inainte de a declara ca va face acest lucru, Placinta a izbucnit in plans, in sala de plen, in timpul unei discutii cu Elena Udrea. Placinta era vizibil afectata in timpul discutiei.Faptul ca Sorina Placinta a plecat de la PDL la PNL arata ca “e o placinta din punct de vedere politic”, a declarat miercuri senatorul democrat-liberal Radu Berceanu.

“Mie in 20 de ani nu mi-a promis nimeni asa ceva, nici macar la un vot. Cred ca ii ardeam o palma peste ureche de se umfla si se ducea la spital”, a adaugat acesta.

In opinia sa, aceste plecari spre partidele aflate la putere reprezinta “o chestie de mare rusine”: “Rusinea asta eu nu mi-as dori-o, dar vad ca ei nu numai ca si-o doresc si o pun in aplicare, dar le si place”.

“Unii cred ca e ca la fotbal, te muti de la Steaua la Dinamo tot fotbalist te numesti. Aici nu e chiar asa”, a continuat acesta, adaugand ca a fost impotriva si atunci cand PDL primea parlamentari aflati in opozitie.

“Cei care vin asa, ca esti la putere, urmatoarea data cand vor fi altii la putere se duc acolo. Nici cei care i-au luat nu se bazeaza pe ei, dar nu le-o spun”, a mai spus Radu Berceanu.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.