MR Ungureanu a lansat Initiativa Civica de Centru Dreapta

MR Ungureanu a lansat Initiativa Civica de Centru Dreapta

by July 6, 2012 2 comments

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a lansat, astazi, Initiativa Civica de Centru – Dreapta. La lansarea Initiativei Civice au fost prezenti europarlamentarul PDL Monica Macovei, prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda si parlamentari ai PDL, printre care Theodor Palologu si Gelu Visan, precum si fostul ministru de externe Teodor Baconschi.

”Ne bucura si ne mahneste ca lansam Initiativa Civica in aceste zile. Ne mahneste pentru ca ea coincide cu un moment de cumpana din viata cetatenilor. Ne bucura pentru ca nu suntem singuri. Suntem foarte multi”, a precizat Mihai Razvan Ungureanu. Potrivit fostului premier, ”in cazul in care taceam, oameni precum Victor Ponta sau Crin Antonescu urmau sa acapareze o tara intreaga. Nu putem asista la acest proces cu mainile in san”, a precizat Ungureanu.

Facatura politica

El a mai spus ca in opinia sa, suspendarea presedintelui este ”neconstitutionala, ilegitima” si reprezinta ”una dintre cele mai nenorocite facaturi politice” din ultima perioada.

Pe de alta parte, Ungureanu a declarat ca Initiativa Civica de Centru-Dreapta ”tinde spre unirea tuturor celor care cred in centru-dreapta”, astfel incat sa se transforme intr-o alianta electorala care in toamna sa poata castiga votul si increderea electoratului roman.

Valori autentice de dreapta

Ungureanu a aratat ca initiativa civica doreste sa-i stranga pe toti cei care cred in valorile fundamentale ale statului de drept.

El a precizat ca toti cei care se afla cu el sunt in egala masura membri fondatori, referindu-se la Monica Macovei, Cristian Preda, Ioan Stanomir.

Participa la alegeri

La randul sau, europarlamentarul PDL Monica Macovei a precizat ca intentioneaza ca aceasta initiativa sa participe la alegerile din toamna.

”Intentionam sa facem o platforma de centru-dreapta in care sa intre si asociatiile neguvernamentale cum este si aceasta si eventual partidele de dreapta care au aceleasi principii ca si noi. Sa candidam pe o platforma de centru-dreapta facuta preelectoral, facuta la alegerile din toamna pentru a avea dreapta unita”, a explicat Macovei.

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. VASILE
  #1 VASILE 8 July, 2012, 15:04

  Daca ajunge presedinte acest neica nimeni de ungureanu, la 58 ani ai mei dau foc la diplomele pe care le am, carte de munca, la casa si plec undeva departe de europa, nu o sa mai pronunt un cuvant in romana si o sa lucrez cu cele doua maini. Aceasta javra care lingea in comnunism ca tatucul lui basescu ar produce ultimul cataclism national. Doamne, da-le romanilor mintea cea de pe urma si ne fereste de basescu, ungureanu si pd-l.

  Reply this comment
 2. gelu
  #2 gelu 10 July, 2012, 09:23

  OK. Macar o data-n viata faci si tu un lucru util. Tare imi este ca nu ai la ce da foc.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.