Traian Basescu: Paiata de la Cotroceni a incercat destructurarea structurilor de securitate ale statului

Traian Basescu: Paiata de la Cotroceni a incercat destructurarea structurilor de securitate ale statului

by July 20, 2012 0 comments

Preşedintele suspendat Traian Băsescu l-a acuzat pe preşedintele interimar ca a inceput destructurarea serviciilor de securitate. “Suntem in fata unei lovituri de stat in curs de derulare”, a reclamat Basescu, numindu-l pe Crin Antonescu “paiata de la Cotroceni”. „Suntem in fata unei lovituri de stat in curs de derulare. Acum paiața de la Cotroceni a incercat destructurarea structurilor de securitate a statului roman. Pentru asta va răspunde indiscutabil in fata legii, nu numai el, toti organizatorii acestei lovituri de stat. Sper ca romanii sa inteleaga ce li se intampla: Tara este vanduta de o clica de ticalosi”, a declarat Basescu la plecarea de la sediul sau de campanie.“Ei nu au ca obiectiv demiterea sefului STS, ci destructurarea tuturor instituțiilor de securitate naționala. Astazi s-a facut un joc murdar, in care politrucii din comisia condusa de fostul ministru de Interne, David, au incercat sa creeze condițiile unui raport care sa ajunga la CSAT, in baza caruia sa inceapa demiterea sefilor structurilor de securitate. Va spun cu toata responsabilitatea unui sef de stat care a consolidat nationala: acești oameni sunt o clica de tradatori. Nu stiu pentru cine lucreaza inca, dar vor raspunde in fata legii”, a spus Basescu joi noapte, din masina, plecand de la sediul sau de campanie.

Președintele interimar, Crin Antonscu, a declarat joi ca in cazul demiterii lui Traian Băsescu la referendumul din 29 iulie, mai multe persoane”vor pleca” din conducerea unor instituții publice, inclusiv sefi de servicii secrete, “acolo unde va fi cazul”.

Antonescu a explicat la un post de televiziune ca demiterea unor persoane din conducerea instituțiilor publice va fi facuta ”in funcție de activitatea serviciilor” si nu va tine cont de partea politica.

”In opinia mea, daca dl Băsescu va fi demis la referendum, multi vor pleca”, a spus Antonescu intr-o emisiune televizata. ”Acolo unde va fi cazul, da (inclusiv sefi de servicii, n.red.), dar asta in functie de activitatea serviciilor respective si nu pentru ca oamenii respectivi au lucrat sub presedintele Basescu sau sub alti presedinti”, a mai explicat el atunci cand a fost intrebat dacs si unii sefii de serviciu vor fi demisi.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.