Universitatea din Catania: Victor Ponta nu a fost niciodata masterand al institutiei noastre

Universitatea din Catania: Victor Ponta nu a fost niciodata masterand al institutiei noastre

by July 4, 2012 1 comment

Presedintele Universitatii din Catania, Antonino Recca, a raspuns unei solicitari trimise deziarul Adevarul  ca premierul “Victor Ponta nu a fost niciodata masterand la universitatea noastra”. Amintim ca HotNews.ro a scris in premiera, in iunie, ca CV-ul oficial al lui Victor Ponta, publicat pe site-ul Camerei Deputatilor si pe site-ul propriu, a suferit o modificare: in noul CV nu mai apare Masterul in Drept Penal International de la Universitatea din Catania, Italia, pe care Victor Ponta, potrivit vechiului document, l-ar fi obtinut in perioada martie-iunie 2000.“Referitor la solicitarea dumneavoastra, pot sa va confirm ca Victor Ponta nu a fost niciodata masterand la Universitatea noastra“, a raspuns Antonino Recca, presedintele Universitatii din Catania, Italia, la solicitareaziarului Adevarul.

Hotnews.ro a scris pe 20 iunie ca CV-ul oficial al premierului Victor Ponta, publicat pe site-ul Camerei Deputatilor si pe site-ul propriu, a suferit o modificare. In noul CV nu mai apare Masterul in Drept Penal International de la Universitatea din Catania, Italia, pe care Victor Ponta, potrivit vechiului document, l-ar fi obtinut in perioada martie-iunie 2000.

Dupa disparitia din CV a studiilor masterale la Universitatea din Catania, premierul Victor Ponta a declarat: «CV-ul meu, ca prim-ministru, trebuie sa cuprinda doar ceea ce tine de studiile pe care le am si ceea ce imi cere legea pentru a fi prim-ministru. Nu mai e cazul sa ma mandresc foarte mult cu multe alte lucruri pe care le-am facut.
Dar vreau sa fac o precizare: in continuare sunt foarte mandru de ceea ce am facut ca procuror. Sunt foarte mandru de ceea ce am facut ca student si am fost un student cu rezultate bune, un elev cu rezultate bune. Sunt foarte mandru de munca mea pentru teza de doctorat si de faptul ca am fost cel mai tanar reprezentant al Romaniei in cadrul comisiei pregatitoare de la New York, comisie care a pregatit regulile de procedura si definitia infractiunilor in cadrul Curtii Penale Internationale si evident ca in ciuda oricaror batalii politice care au o singura miza, si anume participarea pe 28-29 iunie la Consiliul European. Cred ca am facut foarte multe lucruri bune si sunt foarte mandru de activitatea mea»”.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. ana
    #1 ana 4 July, 2012, 22:26

    Dna Ministru Andronescu, la UPIT nu este mediul academic potrivit…de fapt, universitatea de stat este condusa de liderul sindicalist barbuceanu…datorita sustinerii lui didea, barbuceanu a primit si rasplata…este director, pleaca in strainatate cu familia pe banii universitatii…asta va doriti?

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.