Ministrul de Interne, Mircea Dusa: 2 Decembrie, ziua alegerilor parlamentare

Ministrul de Interne, Mircea Dusa: 2 Decembrie, ziua alegerilor parlamentare

by August 27, 2012 7 comments

Ministrul de Interne Mircea Dusa a declarat, duminica seara, la Realitatea Tv ca sambata, 1 septembrie, la ora 10 este programata sedinta de Guvern in care vor fi luate hotararile privind alegerile parlamentare, care se vor desfașura pe data de 2 decembrie. Aceasta data a alegrilor este insa “periculoasa” pentru ca inainte de 2 decembrie sunt  dupa 2 zile libere ( 30 noiembrie, ziua Sfantului Andrei si 1 Decembrie,ziua Nationala). “Sâmbătă, la ora 10, vom avea ședință de Guvern și vom lua probabil toate hotărârile – sunt vreo 10 – legat de organizarea alegerilor parlamentare care vor fi pe 2 decembrie. Există acea constrângere tot constituțională, actualul Parlament a fost validat pe 19 decembrie, ori există acea constrângere de 20 de zile, adică atunci când se realizează alegerile, președintele este obligat de Constituție ca în 20 de zile să convoace Parlamentul în ședința de constituire. Nu ai cum să ajungi la o dată din luna noiembrie, deci data va fi 2 decembrie, chiar dacă e după două zile de sărbătoare”, a explicat social – democratul.

Facebook Comments Box

7 Comments so far

Jump into a conversation
  1. Dinu
    #1 Dinu 27 August, 2012, 11:30

    Este timpul ca pdl-ul sa-si faca bagajele.Acesti nu mai au nici o legitimitate in romania.Poporul o sa decida la final ca acesti caini portocalii sa fie aruncati in strada.

    Acest referendum nu este pierdut.In urma lui am putut observa ca

    Reply this comment
  2. Sandra
    #2 Sandra 27 August, 2012, 11:46

    2 decembrie va fi o data foarte importanta in politica romaneasca! Va marca iesirea din politica a pdl-ului. Dupa cum s-a vazut si la referendum, sustinatorii pdl s-au imputinat atat de tare incat e foarte greu de crezut ca vor mai trece de pragul electoral! Dar poate se baga iar aspazia, care ne va zice ca nu-i pasa ca pdl-ul a primit 3%, ea hotaraste ca ei trebuie sa fie in Parlament. Ca ce o intereseaza pe ea de romani!

    Reply this comment
  3. sonia
    #3 sonia 27 August, 2012, 12:39

    Sustinatorii pdl sunt din ce in ce mai putini.
    Vom avea grija ca din data de 2 decembrie sa nu mai existe in parlament nici un om de-al lui Basescu. E timpul sa scapam de acesti oameni care au ignorat vointa a 7,5 milioane de romani.

    Reply this comment
  4. Dinu
    #4 Dinu 27 August, 2012, 15:37

    Acest referendum nu este pierdut.In urma lui am putut observa ca peste jumatate din populatia reala a romaniei au votat pentru demiterea lui Basescu.Asa ca scuzati-ma , dar partidul de sufle a lui Basescu o sa aibe de suferit acum.Romanii or sa iasa intr-un numar si mai mare si nu o sa mai voteze absolut deloc cu pdl.

    Reply this comment
  5. costin
    #5 costin 27 August, 2012, 15:51

    De data asta stim ce facem. Nu vom lasa nici un om de-a lui Basescu sa mai reprezinte Parlamentul. La alegerile din 2 decembrie vom vota persoane serioase pregatite sa ne reprezinte precum Crin Antonescu, Calin Popescu Tariceanu sau Varujan Vosganian.

    Reply this comment
  6. mariejeanne
    #6 mariejeanne 27 August, 2012, 19:17

    Ma intreb, oare basescu ne va spune, de data asta, “mergeti la vot!” ? Votati cu PD-L?? Va avea el nerusinarea asta? Vremea lui s-a terminat, la Cotroceni nu mai are nicio legitimitate, iar din 2 decembrie, zero sustinere in Parlamentul romanilor!

    Reply this comment
  7. ana24
    #7 ana24 27 August, 2012, 19:22

    Referendumul nu este inca pierdut. PDL-ul ar trebuii sa-si accepte infrangearea si sa plece din Parlament. Pe 2 decembrie votul romanilor v-a demonstra acest lucru.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.