Mona Pivniceru este noul ministru al Justitiei

Mona Pivniceru este noul ministru al Justitiei

by August 23, 2012 1 comment

Fosta judecatoare Mona Pivniceru a depus, joi, la ora 17:30, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Justitiei. Premierul Victor Ponta declarase, joi dupa-amiaza, ca toate formalitatile au fost indeplinite in cazul demisiei Monei Pivniceru din magistratura si din CSM. Presedintele interimar Crin Antonescu, la ceremonia de depunere a juramantului: “Vreau sa ii multumesc si sa il felicit pe primul ministru pentru aceasta propunere, o felicit pe doamna Pivniceru pentru curaj. Cetatenii Romaniei au nevoie mai mult ca oricand de o justitie in care sa creada si care sa isi faca datoria. Cred ca depolitizarea justitiei, clamata ca o realizare de multa vreme, trebuie facuta pana la capat. Am incredere intr-un magistrat cu o cariera impresionanta, un om cu o verticalitate morala si publica ca a doamnei Pivniceru.”Presedintele interimar Crin Antonescu a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la ICCJ a Monei Pivniceru, respectiv pe cel de numire a lui Pivinceru “in functia de membru al Guvernulu, ministru al Justitiei”, informeaza Administratia Prezidentiala.

“Dupa cum stiti procedurile au fost indeplinite si in cursul zilei de astazi sau maine doamna Pivniceru va depune juramantul ca ministru al Justitiei. Procedurile de fond au fost indeplinite”, a afirmat, joi dupa-amiaza, la sediul CSM, Victor Ponta.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. n53
    #1 n53 23 August, 2012, 19:30

    bravooo ! este o reușită, un succes deplin al actualei și fragile guvernări.Cinste ție Guvern Ponta ! Felicitări ție, Crin Antonescu ! Felicitări ție, Mona! După ce CCR ne-a călcat în picioare votul nostru, ne-a batjocorit cum a binevoit susținută din umbră de presiunile unor licurici precum : Angela Merkel, Coada lui Barroso, Gordon de Hilari, iată un lucru bun în compensare.Numirea lui Mona la acest minister problemă, reprezintă o VICTORIE deplină împotriva răului! Aștept, ca Mona, în calitatea ei de ministru al Justiției, să redea ceea ce trebuie acestui minister la care se uită cetățeanul cu greață, cu cea mai mare neîncredere, probabil și urnirea din loc cu funcționarea sistemului, inclusiv punerea în practică a noului C.P.C. Sunt un cetățean neînregimentat politic.Mult succes, Mona!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.