Senatorul Iulian Urban: MRU comite o eroare uriasa daca primeste in partid transfugi de la PDL

Senatorul Iulian Urban: MRU comite o eroare uriasa daca primeste in partid transfugi de la PDL

by August 31, 2012 0 comments

Senatorul independent afiliat PDL, Iulian Urban, crede că M.R. Ungureanu ”comite o eroare uriașă” în cazul în care primește în viitorul partid ”transfugi din alte partide, inclusiv PDL”.”Eu sunt cunoscut pentru faptul că spun lucrurile direct, pe nume, fără ocolişuri. Văd, fără să dau nume pentru că este treaba lui MRU, că au început să apară anunţuri de parlamentari PDL care trec la partidul lui”, scrie Urban pe pagina sa de socializare.”Sincer, la ce hazna politică este acum în această ţară, romanii se aşteaptă cu adevărat la ceva nou. Nu la o Marie cu altă pălărie. Cred că MRU comite o eroare uriaşă şi înşeală grav aşteptările romanilor care muncesc şi plătesc taxe adică a celor care contează cu adevărat dacă vrei să schimbi ceva în ţară, dacă va primi transfugi din alte partide inclusiv PDL”, mai explică el.

Urban este de părere că ”partidul lui MRU ori se naşte de la zero, cu figuri noi, necompromise sau care nu au avut până acum tangenţă cu politica, ori va sfârşi prin a fi asimilat mizeriei politice actuale în care se scaldă toate partidele politice şi toată scena politică românească”.

Ştefan Pirpiliu a susţinut într-un comunicat de presă trimis joi că a demisionat din PDL, iar în perioada imediat următoare va anunţa despre construcţia politică în care urmează să activeze. Mai multe publicaţii au scris miercuri că fostul preşedinte al PDL Sector 5, Ştefan Pirpiliu, dar şi deputatul Dănuţ Liga, ar fi demisionat pentru a se înscrie în partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu, care va fi Forţa Civică.

”O zic că să nu spună cineva că nu am avut acest punct de vedere, mai ales că am văzut ce a însemnat la PDL acceptarea după 2008 a tot felul de dubioşi de la PSD sau PNL – autodistrugerea şi implozia din 2011-2012!”, mai susține senatorul pe pagina sa de socializare.

”Românul care munceşte, care este sătul de nesimţiţii care încalcă legea, de pomanagii, de mizerie de lipsa de respect pentru lege aşteaptă ceva nou, în care să îşi investească bruma de încredere şi speranţă pe care o mai are”, mai consideră Urban.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.