Premierul Ponta: Bucurestiul ar putea fi inchis anul trecut din cauza jafului din perioada lui Videanu

Premierul Ponta: Bucurestiul ar putea fi inchis anul trecut din cauza jafului din perioada lui Videanu

by September 12, 2012 0 comments

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la începutul şedinţei de guvern, că din cauza fostului primar general Adriean Videanu, care “a luat sute de milioane” din banii Bucureştiului, Capitala riscă să se închidă la anul ca să plătească “buzunarele largi” ale fostului primar, potrivit Newsin. “Ministerul de Finanţe m-a informat cum talentatul domn Videanu a îndatorat Bucureştiul în aşa fel încât, dacă nu muncim împreună, Bucureştiul se închide la anul, ca să plătească credite şi buzunarele largi ale domnului Videanu, cel care ne dă lecţii pe la televizor”, a spus Victor Ponta.
Premierul a adăugat că speră ca procurorii să îşi facă timp „să se ocupe” şi de domnul Videanu. “La un moment dat, când procurorii vor avea timp liber, se vor ocupa şi de domnul Videanu şi de sutele de milioane pe care le-a luat din banii Bucureştiului”, a remarcat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a anunţat miercuri că l-a invitat pe Primarul General Sorin Oprescu să participe la şedinţa de guvern, pentru că au de discutat mai multe probleme ale Bucureştiului, dintre care a enumerat situaţia de la RADET şi cea de la Metrorex.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<