Senatorul Iulian Urban: MRU face tot posibilul ca Alianta Romania Dreapta sa nu mearga

Senatorul Iulian Urban: MRU face tot posibilul ca Alianta Romania Dreapta sa nu mearga

by September 17, 2012 0 comments

Senatorul independent afiliat PDL Iulian Urban consideră că Mihai-Răzvan Ungureanu ”pare mult prea grăbit să aducă în Parlament cât mai mulți parlamentari sub sigla FC”, susținând că traseiștii care i s-au alăturat au doar experiență ”în trasul sforilor și cum să fure un contract cu statul”. ”MRU pare mult prea grăbit să ducă în Parlament cât mai mulţi parlamentari sub sigla noului lui partid. Atât de grăbit încât greşeşte grav când intră în conflict deschis cu Monica Macovei spunând că pe el nu îl deranjează traseiştii politici”, susține Urban, printr-o postare pe Facebook.Senatorul mai spune că ”uşile Partidului Forţa Civică rămân deschise şi pentru alţi politicieni care vin din alte partide, fiindcă potrivit lui Mihai Răzvan Ungureanu formaţiunea sa are nevoie de astfel de oameni cu experienţă”.

”Pe cuvântul meu dacă eu înţeleg cum gândeşte MRU”, mai scrie el.

De asemenea, Urban se mai întreabă ”ce “experienţă” poate să aibă un traseist politic? ex-psd, ex-pdl, ex-pnl? Experienţa în trasul sforilor? În cum să furi un contract cu statul? cum să minţi alegătorul?”.

”MRU pare că face tot posibilul ca noua Alianţa să nu funcţioneze şi să îndepărteze speranţele clasei de mijloc . Este regretabil că face asta, este o gravă eroare şi îmi confirma faptul că decizia mea de a nu candida în legislatura 2012-2016 este un lucru înţelept! Îmi pare rău totuşi că atât de repede speranţele noastre ale clasei de mijloc s-au năruit odată cu această schimbare de macaz din partea lui MRU”, mai scrie el.

Cât despre codul de etică al alianței, Urban spune că ”prin contrast, Monica Macovei se luptă ca din partea ARD să nu candideze exact tipul de traiseiști politici pe care pe MRU nu îl deranjează să-i aibă în preajmă”.

”Persoanele condamnate definitiv, arestate preventiv, trimise în judecată sau care au averi disproporţionate, care au încheiat contracte netransparente cu statul, au colaborat cu Securitatea, au trecut de la un partid la altul nu vor putea candida din partea ARD, potrivit codului etic al alianţei, întocmit de Monica Macovei”, conchide acesta.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.