Valentin Iliescu, fost ministru in guvernele Boc si Ungureanu, a trecut la PSD

Valentin Iliescu, fost ministru in guvernele Boc si Ungureanu, a trecut la PSD

by September 17, 2012 2 comments

Fostul ministru al Relaţiei cu Parlamentul în guvernele Boc şi Ungureanu, Valentin Iliescu, a declarat, luni, pentru Agerpres, că a devenit membru PSD Vâlcea. “Sunt de o săptămână membru al social-democraţilor vâlceni. Recunosc că nu am dorit o mediatizare a acestui eveniment, pentru că nu am intrat în partid pe poziţia de a pretinde ceva. De aceea am avut doar o discuţie de bun simţ cu Ion Cîlea (preşedintele PSD Vâlcea n.r.) şi totul a fost în comun acord. Partidul Social Democrat la Vâlcea are tradiţie, este unul din partidele puternice de aici pentru că are la bază oameni de calitate. Ceea ce nu aş putea spune de democrat-liberali, cei care m-au exclus fără nici un drept de apel, uitând cât am muncit pentru ei”, a precizat Iliescu.Valentin Iliescu a fost exclus din PDL Vâlcea în urmă cu o lună, liderii vâlceni acuzându-l de “dublu limbaj” şi pentru o campanie pro demiterea lui Traian Băsescu, desfăşurată cu ocazia referendumului din 29 iulie.

Iliescu a venit la Vâlcea în 2010 după arestarea fostului lider al PDL Vâlcea, Mircia Gutău, candidând pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului.

În urmă cu o săptămână Valentin Iliescu a fost primit oficial în rândul organizaţiei judeţene a PSD Vâlcea, deşi în această vară nu exclusese ideea înscrierii în PNL.

Facebook Comments

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Constantin
  #1 Constantin 17 September, 2012, 12:19

  A reprezentat si Bistrita !!Un labar !!!!Asta a muncit doar pentru el !!!

  Reply this comment
 2. ceras
  #2 ceras 17 September, 2012, 12:56

  mare caracter cercopitecul asta. unde dracu l-au gasit?

  Reply this comment

<