Candidatul ARD impotriva lui Dan Voiculescu, are probleme de sanatate, fiind tetraplegic

Candidatul ARD impotriva lui Dan Voiculescu, are probleme de sanatate, fiind tetraplegic

by October 30, 2012 0 comments

Contracandidatul lui Dan Voiculescu, Iulian Crăciun (Forţa Civică), a declarat, într-un interviu pentru NewsIn, că el vede competiţia cu liderul PC precum confruntarea biblică ”David contra lui Goliat”. Candidatul ARD, Iulian Crăciun,a declarat că a luat decizia la puține zile după ce partidul lui Mihai-Răzvan Ungureanu a devenit cunoscut, iar propunerea ”a venit de la vârful formațiunii”. Chiar dacă este o persoană cu multe probleme de sănătate, fiind tetraplegic, și de-a lungul timpului i s-au închis multe uși, Iulian Crăciun, spune că acest lucru ”l-a ambiționat și mai tare” și este hotărât să lupte în continuare pentru viitorul lui.

Cât despre ”lupta” ce se va da între el și Dan Voiculescu, Crăciun a susținut în interviul acordat pentru NewsIn că ”o să fie foarte interesantă, pentru că deşi pare enorm de disproporţionata, nu este” iar în această confruntare pleacă alături de prieteni și de voluntari, precizând că ”este un om mediu, cu credit la bancă, care a plecat de jos şi încearcă să crească organic”.

“Am ales să mă alături Forţei Civice din mai multe motive. În primul rând, pentru că este un partid nou, fără “bubele” partidelor celorlalte. Fiecare partid a făcut şi tâmpenii şi lucruri bune, fiecare partid a avut propriile gunoaie, traseism, etc. Când începi un lucru nou, şansele să faci un lucru bun cresc. În al doilea rând, m-a încurajat faptul că sunt foarte mulţi oameni noi, de valoare, din business. Mulţi din ei nu au vrut să aibă de-a face până acum cu politica, şi pe bună dreptate. Sunt onorat să îi cunosc pe mulţi dintre ei, precum Gabriel Biriş, cea mai luminată autoritate pe fiscalitate din România sau Sandra Pralong. Ei sunt oameni care au demonstrat ceva în viaţă, care nu au vrut să emigreze, deşi puteau, sau care, dimpotrivă au fost plecaţi şi au ales să se întoarcă înapoi în ţară. Noi suntem puţini idealişti dar dacă nu am fi aşa, alternativa ar fi prea tristă şi cinică. Chiar cred că lucrurile se pot schimba prin calitatea oamenilor angrenaţi. În al treilea rând, pentru că eu prin formaţie, sunt puţin mai de dreapta în convingeri. Cred cu putere (şi am dovedit-o pe propria piele) că depinde de noi înşine să ne facem viaţa mai frumoasă. Propriile acţiuni sunt cel mai puternic influentator al destinului personal”, spune Crăciun.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<