Crin Antonescu: Calitatile lui Traian Basescu ar fi foarte multe. Este inteligent, un politician inteligent

Crin Antonescu: Calitatile lui Traian Basescu ar fi foarte multe. Este inteligent, un politician inteligent

by October 23, 2012 0 comments

“Calităţile dnului Băsescu sunt foarte multe, este vorba de curaj în politică, este vorba de personalitate, este vorba de autoritate, de inteligenţă, şi când spun inteligenţă nu mă refer la trucuri, vicleşuguri, ci pur şi simplu, este un om inteligent şi un politician inteligent”, a declarat liderul PNL Crin Antonescu, la TVR. Antonescu a vorbit, într-o emisiune la televiziunea naţională, despre calităţile adversarului Traian Băsescu.

“Calităţile dnului Băsescu sunt foarte multe, este vorba de curaj în politică, este vorba de personalitate, este vorba de autoritate, de inteligenţă, şi când spun inteligenţă nu mă refer la trucuri, vicleşuguri, ci pur şi simplu, este un om inteligent şi un politician inteligent. Din păcate, toată această sumă de calităţi probată în atâtea rânduri, o capacitate de luptă extraordinară, toate acestea nu au folosit la nimic bun pentru România şi cred că nici pentru domnia sa, care a ajuns într-o situaţie îngrozitoare pentru un politician performant, anume să fie introdus pe uşa din dos şi împotriva cetăţenilor”, a precizat Antonescu

Pe de altă parte, liberalul  susţinut că o demisie a şefului statului Băsescu în contextul în care USL ar câştiga alegerile parlamentare, ar fi benefică pentru România.

Întrebat dacă USL va câştiga alegerile, ar vedea alegerile prezidenţiale mai aproape de 2014, Antonescu a răspuns că o demisie a şefului statului ar fi “benefică”. “Cred că ar fi bine, pentru că România nu are preşedinte, România are un cetăţean care în mod ilegitim locuieşte (la Cotroceni, n.r), nu că ne-ar încurca foarte mult. (…) Nu organizăm nicio suspendare dacă asta mă întrebaţi, însă eu cred că la un moment dat, orice şansă, fie şi o demisie a preşedintelui în faţa unei realităţi politice, ar fi benefică”, a spus preşedintele PNL, într-o emisiune la TVR.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.