Elena Udrea: Una dintre greselile pe care le-am facut a fost ca am lasat cochetaria sa fie pretext pentru atacurile mediatice

Elena Udrea: Una dintre greselile pe care le-am facut a fost ca am lasat cochetaria sa fie pretext pentru atacurile mediatice

by October 16, 2012 0 comments

Elena Udrea a declarat luni seara că una dintre greşelile pe care le-a făcut a fost că a lăsat ,,cochetăria” să fie pretext pentru atacurile mediatic şi că a acoperit ,,cu greşeli mici succese mari”. ,,Pot să spun că am concluzionat că una din greşelile pe care le-am făcut şi pe care mi le asum a fost că am lăsat această cochetărie să fie pretext pentru o expunere şi atacuri mediatice relevante, importante, care au lăsat urme. Am acoperit cu greşeli mici succese mari şi pentru o greşeală am plătit cu zece reuşite”, a spus ea fiind prezentă într-o emisiune la B1 Tv.

Democrat-liberala a susţinut totdată că nu îşi face griji în ceea ce priveşte verdictul dat de Comisia de Etică privind candidatura ei la parlamentare, deoarece se bazează că membrii Comisiei vor judeca după criterii obiective, şi nu subiective. ,,Nu am cunoştinţă dacă dosarul meu a fost deja evaluat, însă ce vă pot spune sigur că îndeplinesc toate criteriile de integritate stabilite în cadrul partidului (…). Nu există niciun motiv pentru care să îmi fac griji că aş putea să nu am avizul acestei Comisii (…). Eu mă bazez pe criteriile obiective pe care această comisie le are atunci când face evaluarea dosarelor, nu cred că se poate pune problema de atitudini subiective, nu avem o comisie ca să avem revanşe sau să soluţionăm dispute în interiorul partidului”, a susţinut Udrea.

Ea a mai spus că PDL are ,,o comisie tocmai pentru a arăta că cei pe care îi trimitem în bătălia electorală din această toamnă sunt oameni integri, oameni care nu au încălcat legea, care nu au conflicte de interese. Deci cred că rolul acestei comisii este acela de a tria după criterii obiective candidaţii şi atunci nu îmi fac nicio problemă”.

În ceea ce priveşte ,,tăcerea” ei din ultimele luni, Elena Udrea a susţinut că a simit că este nevoie să ia ,,o pauză mediatică” în care să evalueze ce s-a întâmplat după alegerile locale şi ,,să cugete”. ,,A fost o decizie pe care am luat-o după alegerile locale, să mă retrag din toate funcţiile deţinute în partid şi de asemeni să îmi iau o pauză mediatică pentru că de altfel am continuat să fiu activă în cadrul partidului, pentru că am considerat că am nevoie să mă gândesc, am nevoie să evaluez ce s-a întâmplat până la momentul iunie 2012 şi ce urmează să fac mai departe. Cumva am văzut ca un final de etapă, practic s-a încheiat mandatul de ministru, au fost alegerile locale şi am considerat că este binevenită o perioadă în care să stau să cuget”, a menţionat democrat-liberala.

Fiind întrebată dacă a fost forţată de partid să se retragă, Udrea a negat acest fapt, dar a precizat că ,,e adevărat că şi unii colegi le-au dat apă la moară” celor care au făcut astfel de afirmaţii. Răspunzând la o altă întrebare, şi anume de ce a decis să iasă în această perioadă cu declaraţii publice, democrat-liberala a spus că va candida la alegerile parlamentare şi este de părere că trebuie să vorbească despre planurile pe care le are pe viitor.

,,Pentru că mi-am anunţat candidatura ieri la alegerile parlamentare din decembrie pentru colegiul patru Roman şi am considerat că este momentul să vorbesc despre planurile pe care le am, despre ceea ce vreau să fac în continuare şi desigur despre ceea ce se întâmplă astăzi la nivelul clasei politice, dar şi cu România”, a fost răspunsul Elenei Udrea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.