Victor Ponta executa ordinele baronilor locali. Blonda lui Mazare, trimisa consul la Toronto

Victor Ponta executa ordinele baronilor locali. Blonda lui Mazare, trimisa consul la Toronto

by October 11, 2012 0 comments

Guvernul Ponta a inceput “curatenia” prin posturile din strainatate dupa principiul “ii schimbam pe ai vostrii cu ai nostrii” si a rechemat in tara patru consuli. La Toronto a fost numita consul nimeni alta decat deputata PSD Antonella Marinescu, buna prietena cu primarul de Constanta, Radu Mazare. De altfel, cei doi au o pasiune comuna: sporturile extreme, dovada fiind fotografiile postate de deputata pe blogul personal. Antonella nu are expertiza in domeniul diplomatiei, ea fiind de meserie inginer in industria lemnului, asa cum apare in CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputatilor.

Antonella este presedinta organizatiei de femei PSD Constanta si l-a anuntat pe seful ei direct, Radu Mazare (acesta este presedintele organizatiei PSD Constanta) ca nu mai vrea sa participe la alegerile parlamentare din 9 decembrie si ca ar vrea sa lucreze in diplomatie.

Asa ca Mazare i-a gasit un loc caldut in strainatate, drept multumire si pentru ca ea este unul din initiatorii modificarii legii urbanismului, care ii va permite primarului sa ridice constructii pe plajele din Mamaia.

Antonella are o avere importanta: trei terenuri, un apartament, o casa de vacanta, bijuterii de 35.000 euro, 150.000 euro si 200.000 lei in conturi, actiuni la patru companii din Constanta-SC Grand SRL, SC Mobigrand SRL, SC Grand Pact SRL si Camas Diving SRL.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.