Actorul Mircea Diaconu si-a anuntat retragerea din viata politica

Actorul Mircea Diaconu si-a anuntat retragerea din viata politica

by November 6, 2012 0 comments

Actorul Mircea Diaconu, senator PNL, a declarat, marţi, că se retrage din viaţa politică, că revine la statutul lui de cetăţean simplu, precum şi la maşina lui de suflet, un ARO 10, precizând că în cinci zile începe un film – “Cu buletinul la Paris” – în care va avea rolul principal. Diaconu s-a prezentat marţi dimineaţă la sediul Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei, fiind cercetat pentru conflict de interese, unde a declarat că mai este senator timp de trei zile şi că în continuare a decis să nu mai candideze retrăgându-se astfel din viaţa politică.

“S-ar putea odată să nu mai ies. Mai sunt trei zile senator, iar în rest am decis să nu mai candidez şi m-am retras din viaţa asta politică imediată. Asta pentru că mi-am ales singur demnitatea cea mai importantă, aia de cetăţean”, a susţinut Diaconu.
Întrebat dacă are să-şi reproşeze ceva, Diaconu a declarat că datoria sa de “simplu cetăţean” este să se supună autorităţilor. “Dacă, de exemplu, un poliţist pe stradă mă opreşte şi-mi cere buletinul, îi dau buletinul”, a arătat Diaconu.
Întrebat ce va face în continuare acesta a arătat că va trece de la Loganul Senatului, “care e cam vechi, cam prăpădit”, la maşina sa ARO 10, care “e mult mai bună şi mult mai tânără”.
Mircea Diaconu a mai spus că în aproximativ cinci zile va începe lucrările la un film în care ar avea rolul principal pe care l-a catalogat ca fiind “un film de excepţie”.
“Peste cinci zile încep un film excepţional, care este mai bun decât un mandat întreg. Am un rol excepţional, se numeşte «Cu buletinul la Paris». Joc personajul principal, un amărât din zilele noastre, iar scenariul este foarte bun”, a adăugat Mircea Diaconu (care a jucat în rolul principal în filmul «Buletin de Bucureşti», realizat în 1983-n.r.).
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.