Alin Trasculescu: Eu am mare nevoie sa devin deputat si o voi face cu orice pret

Alin Trasculescu: Eu am mare nevoie sa devin deputat si o voi face cu orice pret

by November 14, 2012 0 comments

Interceptările telefonice şi ambientale făcute de procurorii DNA în cazul deputatului Alin Trăşculescu arată că acesta dorea să obţină un nou mandat de deputat cu orice preţ. În plus, el ar fi trimis recuperatori pentru încasarea şpăgii. Unele dintre discuţii au avut loc chiar în Palatul Parlamentului. Camera Deputatilor se va reuni in sedinta de plen pentru a decide ridicarea imunitatii deputatului, solicitata de procurori in vederea emiterii unui mandat de arest.Discuţie Alin Trăşculescu, denunţător şi Marian Calotă

Trăşculescu: Am mare nevoie acum să mă ajuţi în campania asta. Dacă nu puteţi, e ultima oară când mai discut. Deci, eu sunt puţin deranjat de chestia asta. E unul dintre cele mai mari contracte din ţară. (n.r. Trăşculescu se referea la contractele cu Ministerul Dezvoltării)

Trăşculescu: Eu am mare nevoie să devin deputat şi o voi face cu orice preţ

Trăşculescu: Eu m-am bătut pentru judeţ, nu pentru voi neapărat, pentru judeţul meu să aduc fonduri acolo, că aţi fost principalii beneficiari, e partea a doua.

Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a cerut, marţi, Ministerului Justiţiei să solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trăşculescu, sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi fals.

Trăşculescu e acum liber, după ce sâmbătă noapte a fost reţinut pentru 24 de ore în urma unui flagrant. Deputatul PDL este acuzat de trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani.

Deputatul PDL Alin Trăşculescu este cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani. Trăşculescu, reţinut de procurorii anticorupţie, a fost eliberat luni dimineaţă din arestul Poliţiei Capitalei, după ce a expirat ordonanţa emisă pe numele lui.

În acelaşi dosar a fost reţinut şi complicele lui Trăşculescu, Marian Valeriu Calotă, asociat şi administrator al SC Maryna Exclusiv SRL, după ce a fost prins în flagrant delict când lua 50.000 de lei, bani pe care urma să îi dea lui Trăşculescu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.