Anca Boagiu: PDL se vade alaturi de liberali. PNL nu trebuie sa se rupa, ci doar sa-si schimbe liderii

Anca Boagiu: PDL se vade alaturi de liberali. PNL nu trebuie sa se rupa, ci doar sa-si schimbe liderii

by November 16, 2012 0 comments

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat ca democrat-liberalii se vad alaturi de liberali, ea explicand ca PNL nu trebuie sa se rupa, ci “sa schimbe liderul”, relateaza Mediafax. Boagiu a sustinut totodata ca viitorul premier trebuie sa fie “un barbat de stat care sa apere interesele Romaniei”.”Din fericire, domnul Crin Antonescu ne-a ajutat, a reusit sa creeze doar o gasca in jurul lui, cu alte interese decat cele ale adevaratilor liberali. Faptul ca i-a eliminat prin modul de comportament, prin politica adoptata, pe liberalii adevarati sper ca i-a trezit pe acestia la realitate si le-a aratat ca locul lor nu e in acel amalgam”, a declarat Boagiu la Digi24.Anca Boagiu a mai spus ca spera intr-o trezire a PNL.

“Nu inseamna ca trebuie sa se rupa, trebuie sa schimbe liderul. Antonescu nu are nicio legatura cu liberalii, e al socialistilor”, a adaugat ea.

Vicepresedintele PDL a mai mentionat ca nu USL va da premierul in cazul in care va castiga cele mai multe mandate la alegeri.

“In zona de manipulare a PSD si USL a aparut in discursul public ca USL trebuie sa dea premierul pentru ca va fi partidul cu cele mai multe mandate. In Constitutie scrie “partide”. Avem o Constitutie, partidul care are numarul cel mai mare de mandate desemneaza premierul”, a aratat ea.

Anca Boagiu a sustinut ca PDL are mai multe nominalizari pentru postul de premier, dar nu a avansat niciun nume. Ea a declarat totusi ca premierul trebuie sa fie “un barbat de stat care sa apere interesele Romaniei”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.