Andrei Chiliman: Atacurile unor liberali la adresa Angela Merkel sau Jose Barroso sunt demne de niste relicve ale razboiului rece

Andrei Chiliman: Atacurile unor liberali la adresa Angela Merkel sau Jose Barroso sunt demne de niste relicve ale razboiului rece

by November 4, 2012 0 comments
Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a afirmat sambata ca declaratiile impotriva ambasadorului SUA la Bucuresti, a cancelarului german, Angela Merkel, sau a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, sunt “demne de niste relicve ale razboiului rece”, transmite Agerpres. “Razboiul stupid al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a lui Merkel sau a lui Barroso ne face rau si ne arunca in ridicol. Evitati asemenea declaratii demne de niste relicve ale razboiului rece”, a spus Chiliman, in discursul sustinut la lansarea candidatilor Uniunii Social Liberale in colegiile din sectorul 1 pentru alegerile parlamentare.
 Chiliman a subliniat ca Romania este parte a lumii occidentale si trebuie facut in asa fel incat sa ramana acolo.

Chiliman: Nu copiati naravurile lui Basescu. Nu-l inlocuiti cu un individ mai rau decat el

Andrei Chiliman le-a spus mai spus sambata candidatilor USL din sector, sa nu copieze “naravurile lui Traian Basescu” si sa aiba grija sa nu il inlocuiasca pe acesta cu “un individ mai slab pregatit, mai rau decat el, fara caracter, fara bun simt”, transmite Mediafax.

“Oamenii vor unitate, nu dezbinare. Cer oprirea razboiului politicianist. Incetati sa-i mai impartiti in doua tabere! In basisti si anti-basisti. Nu copiati naravurile lui Trian Basescu! Aveti grija sa nu-l inlocuiti pe Traian Basescu cu un individ mai slab pregatit decat el, mai rau decat el, fara caracter, fara bun simt”, i-a indemnat Chiliman pe reprezentantii USL.

El a mai spus ca oamenii s-au saturat de “vorbe goale, de promisiuni desarte” si le cer politicienilor sa se ocupe in primul rand de problemele economice.

“Oamenii vor mai mult respect (…). Nu le promiteti ca le mariti pensiile atunci cand stiti ca nu o puteti face. Aveti insa grija ca macar sa nu le scadeti pe cele de acum. Respectati-i pe toti romanii si nu-i tratati de prosti sau imbecili, asa cum procedeaza unii politicieni neispraviti, care stau toata ziua pe ecranele televiziunilor de stiri”, a adaugat Andrei Chiliman.

“Oamenii va cer sa va ocupati, in primul rand, de problemele din economie. Incurajati mediul de afaceri sa genereze locuri de munca si directionati banul public catre investitii serioase si profitabile, nu catre terenuri de sport construite in panta”, a continuat el.

Lansarea candidatilor USL pentru Sectorul 1 a avut drept slogan “La datorie pentru Romania”, fiind prezenti candidatii Titus Corlatean, Dan Tudorache, Vlad Nistor, Calin Popescu Tariceanu, Ludovic Orban, Diana Tusa, precum si fostul sef al statului Emil Constantinescu, vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu, deputatul NL Eugen Nicolaescu, seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.