Deputatul Alin Trasculescu si-a dat demisia din Parlament. Ar putea fi arestat de procurorii DNA

Deputatul Alin Trasculescu si-a dat demisia din Parlament. Ar putea fi arestat de procurorii DNA

by November 20, 2012 0 comments

Alin Trasculescu a anuntat, marti,  in plenul Camerei Deputatilor ca demisioneaza din functia de deputat. Sedinta Camerei Deputatilor se suspenda. In urma demisiei lui Trasculescu, justitia poate continua ancheta nemafiind necesar avizul Parlamentului. Deputatii s-au reunit la ora 12:30, ca sa se pronunte asupra cererii de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PDL Alin Trasculescu.
“Din respect pentru institutia Parlamentului, anunt ca imi dau demisia din calitatea de deputat si ma voi prezenta in fata justitiei pentru a-mi demonstra nevinovatia“, a anuntat Trasculescu de la tribuna.

Deputatul PDL Alin Trasculescu este cercetat pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la spalare de bani si a fost retinut din 11 noiembrie pana in 12 noiembrie, in jurul orei 6.00.

El a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei dupa ce a expirat ordonanta de retinere emisa pe numele lui de procurorii anticoruptie. DNA a solicitat Camerei Deputatilor, prin Ministerul Justitiei, sa avizeze cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Alin Trasculescu.

Deputatii din Comisia juridica au aprobat vineri, cu 10 voturi “pentru” si unul impotriva, incuviintarea arestarii preventive a lui Alin Trasculescu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.