Gigi Becali si-a lansat candidatura: Pai Ponta si Antonescu sunt mai barbati si mai demni decat mine?

Gigi Becali si-a lansat candidatura: Pai Ponta si Antonescu sunt mai barbati si mai demni decat mine?

by November 12, 2012 0 comments

Finanţatorul echipei Steaua şi-a lansat campania electorală într-un restaurant din Capitală, precizând că este mai „demn şi mai bărbat decât Ponta şi Antonescu”.„Credeţi că va fi un alt deputat mai demn în Parlament. Antonescu şi Ponta nu sunt mai demni şi mai bărbaţi decât mine”, a spus la RTV Gigi Becali.El a început să-şi ia la rost oamenii din staff pentru că prezentau materiale promoţionale ce urmau a fi oferite potenţialului electorat al lui Becali. „Păi vin oameni mă, numai atâtea le dăm?”, s-a luat Becali de un om al echipei sale de campanie. Supărat, europarlamentarul i-a reproşat acestuia că dacă “oamenii văd că se dau doar hârtii , nu mai vin oamenii la Becali”.

„Ce crezi că îmi e frică de procurori? Daţi să le arăt. Bă, vouă vă e frică de procurori, numai atâtea le dăm noi? Dă o şapcă, dă o geacă! Eu am cheltuit, dar le este frică de procurori. M-aţi înnebunit numai cu breloace, cred că le e frică. Bă, vouă vă e frică? Nu vă fie frică! Aduceţi unde sunt alea, iar aduci breloace? Nu mai vine nimeni să ia nimic”, a continuat show-ul Gigi Becali.

El a precizat că nu dă mită electorală, adăugând însă că le-a spus preoţilor de la bisericile din colegiul în care candidează să taie facturile direct pe numele său.

„Sarmale şi salam nu dau. Nu dau alimente, să nu aştepte de la mine alimente, eu nu fac din politică circăreală, nu dau făină şi mălai. Pelinel stă dezbrăcată în fotoliu şi Boureanu cântă la saxofon în slip. Păi eu sunt Boureanu să dau sarmale? O să ajut biserica, sunt cinci-şase biserici. Le-am spus să facă facturile direct pe numele meu, nu e mită electorală, nu fac bisericile să mă voteze lumea, ci pentru că sunt un bun creştin”, a subliniat candidatul USL.

Gigi Becali s-a erijat în garantul programului de guvernare, afirmând că dacă acesta nu se va regăsi în proiectul de buget depus la Parlament, nu îl va vota

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<